3 gedachten over “PDF onderzoek Dramatherapie na seksueel misbruik – Rineke van der Baan

 1. Fijn dat je dit gedaan hebt.
  Ik ben ook dramatherapeut en heb 23 jaar lang bij (toen nog) Arta gewerkt. veel met deze doelgroep.
  Samen met een collega geef ik vorm aan de nieuwe Antroposofische opleiding: Spraak&Dramatherapie aan hogeschool Leiden. ik zal je werkstuk aanraden aan mijn studenten van het tweede jaar.

  • Ha Jessica,

   Wat fijn om te horen, de eer gaat geheel naar Rineke voor het onderzoek. Ik zal je een mail sturen over het symposium ‘Wat wél werkt! Hulpverlening na seksueel misbruik’. Wellicht is dat voor jou interessant en anders kun je er misschien ruchtbaarheid aan geven binnen je huidige en oude netwerk.

   Warme groet,
   Ivonne

 2. Dag Jessica Westerkamp,

  Goed om dit nog eens enkele maanden later te lezen! Ik denk een onderwerp wat heelbelangrijk is om aan te kaarten en tevens op deze manier persoonlijk gebracht. Mocht je nog vragen hebben kan je mij altijd eens bereiken of via Ivonne. Inmiddels ben ik (op een wat lager pitje ivm mijn vervolgstudie) de methodiek Devolpmental Transformations (DVT) binnen drama therapie aan het uitzoeken, stagebegeleider van muziek therapie 2e jaars en docent voor Sociaal Cultureel Werk (SCW) op het ROC. Wellicht dus interessant!

  Groeten Rineke

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *