Aanmelden voor het netwerk als therapeut of ondersteuner

Fijn dat je wilt meebouwen aan ons netwerk

Je kunt op twee manieren meedoen. Als actief therapeut of als ondersteuner. Een actief therapeut heeft recht op een profielpagina op de website, terwijl een ondersteuner doorgaans geen eigen praktijk heeft en enkel vanuit zijn of haar expertise een bijdrage levert. In beide gevallen ben je van harte welkom.

Actief therapeut

Je bent een actief therapeut als jij een eigen praktijk hebt. Voor € 50,00 per jaar krijg je een vermelding op de website. Let op: het gaat niet alleen om traumatherapeuten. Er zijn honderden therapievormen en iedereen die vanuit zijn of haar expertise een bijdrage kan leveren is van harte welkom.

Vul hieronder je profiel zo volledig mogelijk in. Wat je hieronder schrijft zal het uitgangspunt vormen voor je online vermelding en het intakegesprek. Richt je in je tekst dus zoveel mogelijk op je (toekomstige) klant. Als je je profiel hebt opgestuurd, nemen wij contact op, om een afspraak te maken voor de intake.

Wat is de volgende stap?

De intake kan plaatsvinden via zoom en zal ongeveer een uur in beslag nemen. Na de intake krijg je een factuur voor de intake (€ 50,00) en bij wederzijds akkoord een aparte factuur voor de vermelding (€ 50,00). Na betaling wordt je profiel (eventueel in overleg aangescherpt) online geplaatst, met een portretfoto en je logo. Na een laatste check wordt het profiel uitgebreid gepromoot op de sociale media.

Ondersteuner, superondersteuner en ambassadeur

Ook wanneer niet met je praktijk op de website wilt, kun je ondersteuner worden van het netwerk. Je steunt daarmee ons werk en wordt (indien gewenst) vermeld op de pagina ‘Ondersteuners‘. Een ondersteuner kan blogs en artikelen over seksueel misbruik insturen, voor plaatsing op de website, maar daarin kunnen zij niet linken naar hun website. Superondersteuners kunnen ook agenda-items insturen, mits er een duidelijke link naar seksueel misbruik is natuurlijk.