Aanmelden voor het netwerk

Fijn dat je wilt meebouwen aan ons netwerk

Je kunt op twee manieren meedoen. Als actief therapeut of als ondersteuner. In beide gevallen ben je van harte welkom.

Actief therapeut

Je bent een actief therapeut als jij een eigen praktijk hebt. Vanaf € 100,00 ex BTW per jaar kun je een vermelding krijgen op de website. Let op: het gaat niet alleen om traumatherapeuten. Iedereen die vanuit zijn of haar expertise een bijdrage kan leveren is welkom. Wij vermelden geen groepspraktijken, we verwijzen alleen naar de persoon die wij gesproken hebben in de intake. Als je lid bent van een groepspraktijk kun je dus wél een profiel hebben, maar dit is van jou persoonlijk.

Vul hieronder je profiel zo volledig mogelijk in. Wat je hieronder schrijft zal het uitgangspunt vormen voor je online vermelding en het intakegesprek. Richt je in je tekst dus zoveel mogelijk op je (toekomstige) klant. Als je je profiel hebt opgestuurd, nemen wij contact op, om een afspraak te maken voor de intake.

Vul uw emailadres in zodat we kunnen reageren.

Wat is de volgende stap?

De intake kan plaatsvinden in Giesbeek of via Skype en zal ongeveer een uur in beslag nemen. Na de intake krijg je een factuur voor de intake (€ 47,50) en bij wederzijds akkoord een aparte factuur voor de vermelding (€ 121,00). Na betaling wordt je profiel (eventueel aangescherpt) online geplaatst, met een portretfoto en je logo. Na een laatste check wordt het profiel uitgebreid gepromoot op de sociale media.

Ondersteuners, superondersteuners en ambassadeurs

Wanneer niet met je praktijk op de website wilt, kun je ondersteuner worden van het netwerk. Je steunt daarmee ons werk en wordt (indien gewenst) vermeld op de pagina ‘Ondersteuners’. Ondersteuners kunnen blogs en artikelen over seksueel misbruik insturen, voor plaatsing op de website, maar daarin kunnen zij niet linken naar hun website. Superondersteuners kunnen ook agenda-items insturen, mits er een duidelijke link naar seksueel misbruik is natuurlijk.