Niki Beelen

Lichaamsgericht therapeut, zangpedagoog en ervaringsdeskundige

Niki BeelenMijn naam is Niki Beelen. Ik heb een praktijk voor lichaamsgerichte therapie en zangpedagogiek. Ik weet uit ervaring waar ik het over heb. Het donkere wolkendek brak voor mij open toen een lichaamsgerichte therapeut mij van mijn kracht bewust maakte. Kracht ja, want anders was ik nooit zover gekomen. Mijn kracht? Ik ben een bouwer. Voor mezelf en voor anderen. Zo heb ik alle ervaringen gebruikt om er zelf een rijker mens van te worden.

Het leven geeft mij nog meer zin als ik ook anderen kan helpen om eerder en sneller aan hun problematiek te laten werken. Jouw kracht? Die gaan we samen ontdekken. Daarbij ga ik jou dezelfde lastige vraag stellen als die aan mij werd gesteld: “Welke beweging had je toen willen maken?” Of als jouw ervaring recenter zijn, maken we ook de vraag actueler. Maar dat is waar het omgaat: hoe krijg jij weer grip.

Mensbeeld

De mens is een heel krachtig en flexibel wezen dat op vele manieren stress kan overleven. In deze overlevingsmechanismen zit dus een enorme kracht verborgen. Ik kijk met respect naar beide kanten van misbruik: Ik kijk naar de kant van de pijn en het verdriet én naar de kant die jou heeft geholpen om hier doorheen te komen. Ik heb als uitgangspositie dat jij zelf weet wat goed voor je is. Als je dit denkt niet meer te weten, gaan we hier samen naar op zoek.

Methode

Ik heb een resultaatgerichte coachings- en behandelpraktijk. Ik ben gespecialiseerd in therapeutische methodes die gebruikmaken van oefeningen en gesprekken. Bovendien zet ik vanuit mijn studie als zangpedagoog ook je stem in. Deze combinatie is effectiever dan alleen cognitieve therapie om te bereiken dat het leven meer of weer leefbaar wordt.

Speciaal geschikt voor deze klachten

  • Trauma
  • Vastlopen in het leven en of in relaties
  • emoties die moeilijk hanteerbaar zijn zoals verdriet, schaamte en boosheid
  • willen versterken of opnieuw opbouwen van grenzen
  • het gevoel dat je jezelf verliest

Wat kost het?

Een sessie kost 85 euro per 50 minuten. Dit is inclusief BTW.

Hoe lang duurt het?

Een sessie duurt ongeveer 50 minuten. Bij intensieve therapie kunnen dubbele sessies gepland worden.

Contactgegevens

Logo AudirisAudiris
Praktijk voor lichaamsgerichte therapie
Ruimtevaart 17
6846 LH Arnhem

T 06 – 38 30 57 88
E info@audiris.nl
audiris.nl

KvK 82054096
BTW NL003634870B75