Leonie Linssen

Karmisch en familiesystemische trauma heling

Ik ben karmisch en familiesystemisch trauma healer. Daarnaast ben ik relatiecoach en geef ik lezingen, workshops en trainingen in binnen en buitenland. Tevens ben ik auteur van diverse boeken over de liefde en over trauma van de ziel.

Mensbeeld

Ik heb zelf ervaring met seksueel geweld door een groepsaanranding en ander grensoverschrijdend gedrag in mijn kindertijd. Op mijn negentiende werd ik op straat aangerand door een soldaat. Daarnaast weet ik uit ervaring wat seksueel misbruik in de familielijn met jou als mens kan doen en dat emotionele blokkades overgedragen worden vanuit het familiesysteem. Dit kun je, in jezelf, bevrijden en daar zijn tal van mogelijkheden voor. Ik lever mijn specifieke bijdrage hierin: transformatie van seksueel trauma op karmisch en familiesystemisch niveau. Ik gebruik hiervoor mijn helende gaven, die ik heb ontwikkeld na mijn genezingsproces van borstkanker in 2011. Het ontstaan van borstkanker bleek, op spiritueel niveau, te maken te hebben met seksueel geweld en seksueel misbruik in mijn familielijn, en met karma op het gebied van seksueel geweld. In mijn werk maak ik contact met overledenen en levende zielen, mits hun ziel hier toestemming voor geeft.

Methode

Ik werk in een Trauma Bevrijding Intensive, met name op zielsniveau, middels individuele opstellingen met o.a. stenen en poppen. Daarbij maak ik tevens gebruik van mijn helende, helderziende en helderhorende gaven. Ook werk ik met oogcontact waardoor ik de informatie van het verleden kan ‘lezen’ of waarnemen middels tijdreizen.

Ik maak contact met zielen van slachtoffers en/of daders uit het familiesysteem, met een onverwerkt emotioneel verleden, waardoor seksueel misbruik (vaak energetisch) is overgedragen en terecht is gekomen in het nu. Ik begeleid mensen individueel. We maken het familiesysteem van herkomst vrij van trauma. Hierdoor kan óf de onschuld, óf het nemen van eigen verantwoordelijkheid op een gezonde manier, weer terugkomen in jou en in het familiesysteem als geheel, waardoor jij je weer vrij kunt voelen. Ook kan het zijn dat de energie van vorige levens, die te maken hebben met seksueel geweld of misbruik en die impact hebben op het heden, vrijgemaakt wil worden. Hierdoor kan het in jouw lichaam weer licht en nieuw voelen of kunnen grenzen beter gevoeld en aangeven worden.

Karmisch en familiesystemisch trauma

In een traumatisch familiesysteem staan beschadigde voorouders niet achter jou, maar voor jou, in de toekomst en op de plek van het kind. Hierdoor storen ze jouw systeem in plaats van dat ze je steunen. De reden waarom ze daar staan is omdat ze, net als jij, wachten op de erkenning van het aangedane leed en ze willen gezien worden in hun pijn en verlangen naar heling. Op zielsniveau maak ik contact met, zie ik wat er in het verleden gebeurd is en hoor ik wat verzwegen of geheim gehouden is. In het hier en nu betekent dit: het durven doorvoelen van de emoties, die via jouw voorouders in jou terecht zijn gekomen, die gevoeld willen worden en deze energie vrijmaken. Soms doe ik dat een stukje voor je en meestal doe je dat zelf en help ik je erbij. Ik word hierbij begeleid door een team van gidsen, engelen en overledenen. Ik weet vooraf nooit hoe de weg van de reis zal verlopen. Ik volg deels de aanwijzingen van mijn gidsen, vertrouw op hun steun en volg mijn intuïtie en werkervaring.

Speciaal geschikt voor deze klachten

Karmisch en familiesystemische trauma heling is speciaal geschikt voor mensen die zelf al behoorlijk wat gedaan hebben aan verwerking en mensen die zelf coach of therapeut zijn en die het niet lukt het geleerde te integreren of te verinnerlijken. Vooral als dynamieken in de uitersten van polariteiten liggen, ben ik de aangewezen therapeut voor jou.

Wat kost het

De investering voor een live verhelderingsgeprek van anderhalf uur is 250 euro, ook als partners samen komen.
Een persoonlijke intake via Skype (45 min) is 147 euro.
Weet je al dat je bij mij moet zijn, bel me dan vrijblijvend om samen af te stemmen hoeveel tijd een proces in beslag neemt. Ik krijg dit tijdens het gesprek door. Als ik je (nog) niet kan helpen, zal dit ook duidelijk worden in dit gesprek.

Hoe lang duurt het

Anderhalf uur voor het live verhelderingsgesprek.
Intake via Skype voor één persoon, 45 minuten.
Daarna afhankelijk van de tijdsduur en inkomen, 150 tot 200 euro per uur. Meestal is minimaal 2 tot maximaal 4 uur gebruikelijk. Voor minima met een inkomen tot max €1000 per maand geldt een aangepast tarief. 

Contactgegevens

Leonie Linssen
leonie@liefdedelen.nl
www.liefdedelen.nl

Referentie:

Bij de Trauma Bevrijding Intensive zijn er twee heftige issues aangepakt die te maken hadden met incest, waarbij de verstrikkende energie met de dader kon worden ontkoppeld. In samenwerking met Leonie kon er healing plaatsvinden en kon ik contact maken met de kern van het trauma. Het dissociëren wat ik aanvankelijk steeds deed, kon door het fysieke contact en de directe steun van Leonie worden teruggebracht. Het was voor mij essentieel om in het heden contact te maken met mijn lijf en zo de issues uit het verleden in het heden te voelen en aan te pakken.

Het tweede issue bleek de grond voor de uiteindelijke transformatie te bevatten. Tijdens de sessie ontstond er een kersvers nieuw babytje in me. De transformatie ging over het weer verbinden met de oermoeder en dit kunnen terug inbrengen in de vrouwelijke lijn. Dit voelde heel krachtig. De terugkeer in mijn energieveld heeft een blijvende bevrijdende werking. Naast bevrijding en ruimte heeft het me ook een stuk rust gegeven en een beter voelbaar contact met mijn lichaam.

Tags: Karmisch heler, traumatherapie, energetisch werk, familiesysteem, familieopstellingen, traumaopstellingen, ervaringsdeskundig, heldervoelend, helderziend, relatiecoaching