Josien Vink

Coach en lichaamsgericht therapeut

Josien Vink Mijn naam is Josien Vink. Ik werk als coach en (lichaamsgericht) therapeut in Leiden en Haarlem. Ik ben getrouwd en moeder van een zoon. Na jaren in de reguliere hulpverlening te hebben gewerkt, werk ik nu in mijn eigen praktijk  waar ik mensen help om meer rust in hun leven te creëren.

Mensbeeld

Ik geloof dat ieder mens een enorme kracht zich heeft. Maar door gebeurtenissen in ons leven, zoals seksueel misbruik, kunnen we voor ons gevoel die kracht verliezen of doen ons juist sterker voor dan we zijn.
Soms heb je het gevoel jezelf “te verliezen”; je ervaart geen grip op jezelf, jouw emoties of jouw lichaam. Ik geloof dat jij jouw diepste dalen kunt overwinnen. Grip kunt gaan voelen. Jezelf kunt terugvinden. Thuiskomen bij jezelf, je lichaam en je emoties. Daar help ik je graag bij.

Methode

In mijn werkwijze gebruik ik allerlei methoden, maar mijn grootste “methodiek” is verbinding maken vanuit mijn mens- zijn. Ik wil jou ontmoeten en begrijpen.

Mocht je het interessant vinden, dan zijn dit methodieken die ik gebruik: systemisch- en contextuele therapie. opstellingen (IZR), polyvagaaltherapie, Sensomotorische Therapie, Somatic Experiencing, oplossingsgerichte therapie.

Speciaal geschikt voor deze klachten

  • Zit jij veel in je hoofd, maar heb je minder contact met je lichaam/gevoel?
  • Loop jij vast in ingewikkelde familiedynamieken waar je niet uit komt?
  • Ben je jezelf soms kwijt?
  • Verlang je naar meer rust en meer zelfvertrouwen?

Als jij veel in je hoofd zit, maar minder contact hebt met je lichaam, gevoel of emoties, dan ben je bij mij aan het juiste adres. Ik help jou ontdekken hoe je je meer kunt verbinden met je lichaam en emoties (hoe spannend dat ook is!) Zo kom je meer in verbinding te staan met de kracht die in je zit.

Als jij merkt dat je in ingewikkelde (familie) dynamieken zit en je het gevoel hebt jezelf daarin kwijt te raken, ook dan kun je bij mij terecht. Ik help je om je te (her)verbinden met jouw unieke kracht. Zodat jij kan blijven staan als een boom. Krachtig en sterk, met beide benen op de grond, ook als de storm komt.

Wat kost het?

Particulier: 90 euro per uur.
Zakelijk: 120 euro per uur.

Hoe lang duurt het?

Een sessie duurt 60 tot 90 minuten.
In samenspraak bepalen we hoeveel sessies er nodig zijn.

Contactgegevens

Josien Vink
Kanaalpark 157
2321JW Leiden
T: 06 25 33 00 97
www.stilstaan bij jezelf.nl