Jan-Zeger Plug

Lifecoaching

Mijn naam is Jan-Zeger Plug. Ik ben lifecoach. Als deskundige en professionele gesprekspartner coach ik mensen met privé of werk gerelateerde levensvragen. Vraagstukken die je belemmeren en veroorzaken dat je emotioneel en/of fysiek niet goed in je vel zit.

Begin van dit jaar heb ik de keuze gemaakt om me te gaan specialiseren in mannen met een trauma door een verleden van seksueel misbruik. Achteraf gezien ligt de reden voor de hand.

Na seksueel misbruik gedurende zeven jaar tijdens mijn puberteit, heb ik besloten om mijn trauma te verstoppen en ‘gewoon’ door te gaan met mijn leven. Pas tijdens mijn opleiding tot coach, waar je ook aan zelf werkt, kwam ik erachter dat ik nog veel schaamte, boosheid en verdriet bij me droeg. Dankzij mijn opleiding, zelf coaching krijgen en lichaamsgerichte therapie heb ik mijzelf bevrijd van een heleboel ballast die ik al heel lang met me mee droeg. Ik ging van slachtoffer naar overlever, naar in mijn eigen kracht staan. Ik ben niet alleen overlever, maar ook overwinnaar en dat gun ik jou ook.

Mensbeeld

Slachtoffer zijn, of als slachtoffer gezien worden, is niet fijn. Je hebt al zoveel meegemaakt en het misbruik kun je niet wissen. Maar je kunt wel aan jezelf werken om van jezelf weer een heel mens te maken. Kom in je eigen kracht en in het licht staan.

Coaching is de mooiste investering in jezelf, je bent het waard

Methode

Als lifecoach kijk ik naar jou als compleet mens. Dus naast je cognitieve kant, kijken we ook naar je fysieke, affectieve en spirituele kanten en de sociale context om je heen.
In ons proces van heelwording doorlopen we steeds weer de cyclus om deze kanten van onszelf met elkaar te verbinden. Zo kom je waar je wilt zijn: in balans, thuis bij jezelf.

Klachten waarvoor deze methode onder andere geschikt is

Een verleden van seksueel misbruik bij mannen, dat zich uit in;

  • pijn
  • woede
  • schaamte
  • schuldgevoel
  • verdriet
  • minderwaardigheidscomplex

Vaak liggen familieproblemen en geen-goede-hechting hieraan ten grondslag, wat de kop op steekt bij relaties, contacten en werk. Je verlangt naar, rust, geluk, zingeving en welbevinden.

Hoe lang duurt het?

Na de vrijblijvende intake/ kennismaking, zijn er meestal nog vier of vijf sessies nodig om weer zelfstandig je levensweg te kunnen vervolgen.

Wat kost het?

De intake/kennismaking is gratis. Elke volgende sessie kost €125,00 en duurt 75 minuten.
Voor particulieren is dat inclusief btw. Voor de zakelijke klant is dat bedrag exclusief btw.

Contactgegevenszeger lifecoaching

Zeger Lifecoaching
Jan-Zeger Plug
T: 06 22 670 455
E: jan@zegerlifecoaching.nl

Locatie

Wey Gezondheidscentrum
Burgemeester de Bekkerstraat 14b
5236 AP ‘s-Hertogenbosch