Seksueel misbruikt!?
Je bent in de war. Je herinneringen komen terug. Ineens overspoelt het je weer. Je bent bang. Juist dan heb je goede hulp nodig. Een hulpverlener die verstand heeft van de langetermijngevolgen van seksueel misbruik en daar sensitief mee omgaat. Soms is het moeilijk om een keuze te maken.

Kennis van seksueel misbruik

Als je zoiets ingrijpend als seksueel misbruik hebt meegemaakt, wil je een hulpverlener die snapt wat het met je doet. Die begrijpt dat je jaren later nog last van dat trauma kunt hebben, of ineens last van kunt krijgen. Een hulpverlener die kennis heeft van de langetermijngevolgen van seksueel misbruik en hoe daarmee om te gaan.

Goede hulp is passende hulp

Alle therapeuten en coaches op deze website leveren hun eigen specifieke bijdrage, zodat jij jezelf kunt hervinden. Kijk zelf welke therapeut het beste bij jou past, want jij bent de expert van jouw eigen trauma.

Vind je het moeilijk?

Dat is niet zo raar. Het is niet elke dag dat je zo een belangrijke keuze maakt als het uitkiezen van een hulpverlener. Logisch dat je daar over na moet denken en voelen. 

Kom je er niet uit?

Je kunt altijd een keuze consult aanvragen met Ivonne Meeuwsen. Dan kijkt zij met je mee, om uit te zoeken wat op dit moment voor jou de beste hulp is.