Aloe Vera pakketten van Forever

Marjanne de Boer sponsort de ‘Helden van seksueel misbruik Awards’

Dat pakt lekker uit! Van elk pakket gaat de winst naar de ‘Helden van seksueel misbruik Awards’. Dank je wel Marjanne voor dit prachtige aanbod! Mail haar en vermeld de Helden Awards om ons te sponsoren!

Je kunt direct via haar mailadres: marjanne.deboer@gmail.com bestellen.

Verwenpakket 1

Bevat 4 heerlijke verzorgende producten: een heerlijke frisse tandpasta zonder fluor, maar met bijen propolis voor de perfecte mondhygiëne. Avocado zeep voor Face & Body, super zacht voor de huid. Een handsanitizer en lippenbalsem.

€ 25,41 plus verzendkosten (samen 31,41).  Je sponsort de Helden Awards met € 8,50.

 

 

1 Avocado Face & Body Soap. Geniet van de reinigende en hydraterende eigenschappen van 100% pure avocado boter in de verjongende Avocado Face & Body Soap. Ideaal voor alle huidtypes. Avocado is een rijke bron van vitaminen.

2 Aloe Hand Soap heeft een verzachtende werking, elke keer dat u uw handen en gezicht wast. Samengesteld uit pure 100% gestabiliseerde aloë vera gel. Met deze formule met milde fruitextracten voelt de huid zacht en gehydrateerd aan.

3 Forever Hand Sanitizer is ideaal om je handen regelmatig te reinigen op kantoor, bij een toiletbezoek, in de trein; we komen dagelijks in contact met miljoenen bacteriën. Deze handsanitizer biedt je de juiste bescherming tegen bacteriën. Waar je ook bent. Gebruik het onderweg, op vakantie of tijdens je werk. Forever Hand Sanitizer bevat verzachtende ingrediënten en heeft een frisse geur van citroen en lavendel.

4 Aloe Lips bevat een formule van gestabiliseerde aloë vera gel, jojoba, beschermende en vochtregulerende bestanddelen. De lippenbalsem heeft een direct verzachtende werking en een aangename smaak. Voor zachte en verzorgde lippen.

Verwenpakket 2

Is een pakket met 8 aloe vera producten voor de persoonlijke dagelijkse verzorging voor elke dag.  Bevat een geel kannetje aloe vera gel vol gezondheid, tubes aloë vera gelly, propolis crème, aloë heat lotion, tandpasta, lippenbalsem, deodorant en hand and face soap!

€ 139,20 inclusief verzendkosten. Je sponsort de Helden Awards met € 42,50.

 

1 Ervaar de kracht van aloë vera. Forever Aloe Vera Gel bestaat voor 96% uit pure aloë vera gel! Deze rijke bron van voedingsstoffen biedt de perfecte aanvulling op een uitgebalanceerd voedingspatroon. Het wordt al tientallen jaren door miljoenen mensen wereldwijd gedronken. Kies ook voor de hoogste kwaliteit en ga voor het allerbeste met Forever Aloe Vera Gel.

De gel uit de planten op onze plantages wordt na de oogst meteen verwerkt middels ons unieke verwerkingsproces. Zo blijft de kwaliteit altijd gewaarborgd. Onze Aloe Vera Gel is wereldwijd de eerste aloë die door het International Aloe Science Council is gecertificeerd.

Geniet dagelijks van deze bestseller. Een glaasje in de ochtend is de perfecte kick-start van de dag. Proost!

Consumeer dagelijks (aanbevolen 90 ml per dag), puur, gemixt met water of met pure vruchtensap.

2 Aloë vera gelly. Aloe Vera Gelly bestaat voornamelijk uit pure gestabiliseerde aloë vera gel en is zeker bij een droge of schrale huid bijzonder effectief. Het verzacht de gevoelige plekken op de huid. In essentie gelijk aan het binnenste van het aloë vera blad, is deze 100% gestabiliseerde aloë vera gel ook een ideale aftersun crème. De Aloe Vera Gelly draagt bij aan het herstellend vermogen van de huid en biedt verkoeling.

3 Propolis crème. Een rijke cremige mix van aloe vera, bijen propolis en kamille extracten. De meervoudige aminozuren, vitaminecomplexen A en E en waardevolle structuurbouwstenen in Aloe Propolis crème ondersteunen het herstel van de huid. Een perfecte vochtinbrenger én beschermer voor iedere dag met een bijzonder kalmerende werking op met name de gevoelige huid.

4 Aloë heat lotion. Aloe Heat Lotion bevat verwarmende bestanddelen en is ideaal voor het masseren van gevoelige en vermoeide spieren. Deze lotion maakt de huid soepel en stevig en is uitermate geschikt om vastzittende spieren los te masseren. Onmisbaar in iedere sporttas.

5 Tandpasta. Poetsen met Forever Bright Toothgel zorgt voor gezond tandvlees en perfecte mondhygiëne. De unieke nonfluoride formule bevat het juiste percentage gestabiliseerde aloë vera gel en bijenpropolis voor een effectief reinigende en verzorgende werking. Zowel kinderen als volwassenen zijn er dol op. Zeer zuinig in gebruik.

6 Deodorant. De Aloe Ever-Shield Deodorant Stick geeft u de hele dag effectieve bescherming en een fris gevoel. Deze huidvriendelijke maar krachtige deodorant is niet-irriterend en laat geen vlekken achter in uw kleding. De formule, gebaseerd op gestabiliseerde aloë vera gel, bevat geen aluminiumzouten of alcohol zoals in anti-perspirant deo’s gebruikelijk is en geeft tevens een rustgevend effect na het scheren of waxen.

7 Hand soap. Aloe Hand Soap heeft een verzachtende werking, elke keer dat u uw handen en gezicht wast. Samengesteld uit pure 100% gestabiliseerde aloë vera gel. Met deze formule met milde fruitextracten voelt de huid zacht en gehydrateerd aan.

8 Lippenbalsem. Aloe Lips bevat een formule van gestabiliseerde aloë vera gel, jojoba, beschermende en vochtregulerende bestanddelen. De lippenbalsem heeft een direct verzachtende werking en een aangename smaak. Voor zachte en verzorgde lippen.

Verwen Pakket 3


is samengesteld uit de beroemde tubes aloe vera gelly, rijke aloe propolis crème en een heerlijk frisse tandpasta zonder fluor.
€ 54,70 plus verzendkosten (samen 60,70). Je sponsort de Helden Awards met € 16,50.

 

 

1 Aloë Propolis Crème

Een rijke crème met 74,4 % aloë vera, bijen propolis en kamille extracten. Beschermt de huid tegen weersinvloeden.  Een perfecte vochtinbrenger én beschermer voor iedere dag met een bijzonder kalmerende werking op met name de gevoelige huid. De crème trekt snel in. Handen en voeten voelen zacht aan na het smeren. Niet vet.

De meervoudige aminozuren, vitminecomplexen A en E en waardevolle structuur bouwstenen in Aloe Propolis crème ondersteunen het herstel van de huid.

2 Aloe vera Gelly

De Aloe Vera Gelly bevat 84% aloe vera en draagt bij aan het herstellend vermogen van de huid en biedt verkoeling.  Bijzonder effectief bij een droge of schrale huid. Verzacht gevoelige plekken op de huid. Is te gebruiken als dag- nachtcrème en onder make-up. Ook ideaal voor de verbrande huid, als aftersun dus. Deze Gelly is onmisbaar in iedere EHBO-kit.

3 Bright Toothgel 

Poetsen met Forever Bright Toothgel zorgt voor gezond tandvlees en perfecte mondhygiëne! Met een frisse smaak.  De unieke non-fluoride formule bevat het juiste percentage gestabiliseerde aloë vera gel en bijenpropolis voor een effectief reinigende en verzorgende werking. Zowel kinderen als volwassenen zijn er dol op. Naspoelen met water niet nodig. Ook makkelijk voor onderweg. Zeer zuinig in gebruik.

Verwenpakket 4

Bevat een heerlijk frisse deodorant zonder aluminiumzouten, zachte avocado zeep voor Face & Body, een nonfluoride tandpasta, handsanitizer, gezonde lippenbalsem, en een Hand soap die niet uitdroogt voor €  51,51 plus verzendkosten (samen 58,51). Je sponsort de Helden Awards met 17 euro.

 

1 Deodorant. De Aloe Ever-Shield Deodorant Stick geeft u de hele dag effectieve bescherming en een fris gevoel. Deze huidvriendelijke maar krachtige deodorant is niet-irriterend en laat geen vlekken achter in uw kleding. De formule, gebaseerd op gestabiliseerde aloë vera gel, bevat geen aluminiumzouten of alcohol zoals in anti-perspirant deo’s gebruikelijk is en geeft tevens een rustgevend effect na het scheren of waxen.

2 Forever Hand Sanitizer is ideaal om je handen regelmatig te reinigen op kantoor, bij een toiletbezoek, in de trein; we komen dagelijks in contact met miljoenen bacteriën. Deze handsanitizer biedt je de juiste bescherming tegen bacteriën. Waar je ook bent. Gebruik het onderweg, op vakantie of tijdens je werk. Forever Hand Sanitizer bevat verzachtende ingrediënten en heeft een frisse geur van citroen en lavendel.

3 Hand soap. Aloe Hand Soap heeft een verzachtende werking, elke keer dat u uw handen en gezicht wast. Samengesteld uit pure 100% gestabiliseerde aloë vera gel. Met deze formule met milde fruitextracten voelt de huid zacht en gehydrateerd aan.

4 Aloe Lips Lippenbalsem. Aloe Lips bevat een formule van gestabiliseerde aloë vera gel, jojoba, beschermende en vochtregulerende bestanddelen. De lippenbalsem heeft een direct verzachtende werking en een aangename smaak. Voor zachte en verzorgde lippen.

5 Tandpasta. Poetsen met Forever Bright Toothgel zorgt voor gezond tandvlees en perfecte mondhygiëne. De unieke nonfluoride formule bevat het juiste percentage gestabiliseerde aloë vera gel en bijenpropolis voor een effectief reinigende en verzorgende werking. Zowel kinderen als volwassenen zijn er dol op. Zeer zuinig in gebruik.

6 Avocado Face & Body Soap. Geniet van de reinigende en hydraterende eigenschappen van 100% pure avocado boter in de verjongende Avocado Face & Body Soap. Ideaal voor alle huidtypes. Avocado is een rijke bron van vitaminen.

*ook kun je in overleg zelf een pakket samenstellen.

Je kunt direct via haar mailadres: marjanne.deboer@gmail.com bestellen.