Sponsoren van de #ikluister helden wandeling

Wij bedanken onze sponsoren die door hun sponsoring van de ‘#ikluister helden wandeling’ ons helpen de ‘Hel(d)en Awards’ te realiseren.


Onze eerste overnachting, op 16 jul,i krijgen wij van Buitenplaats Beekhuizen.
Wandel je die middag met ons mee dan kun je (op eigen kosten) na afloop nog heerlijk genieten van een drankje en/of een hapje bij hun restaurant Woodz.

 

Alkina, een folkband met een geheel eigen geluid geeft een lunchconcert op de tweede dag van de wandeling, bij Posbank Paviljoen. Een prachtige locatie om met herdersfluiten, een didgeridoo en sjamanendrums een concert te geven.

 

Genieten en met een beetje geluk en mooi weer staat de hei in bloei … šŸ™‚

 

Paviljoen de Posbank doneert ons 2 lunches en 10% van iedere lunch (op eigen kosten) die onze meelunchers/wandelaars daar bestellen op 17 juli.

 

Van Boerderij Mossel krijgen we, op dag 15 – 6 augustus, een overnachting met ontbijt in hun trekkershut.
Wandel je die middag mee dan kun je na afloop genieten van een drankje (op eigen kosten) op het zonnige terras van de theeschenkerij.

 

Op dag 6 – 23 juli krijgen we van Parc Spelderholt een percentage van de door ons en de meelunchers/wandelaars genuttigdeĀ lunch (op eigen kosten).

 

 

 

 

De #ikluister helden wandeling wordt mede mogelijk gemaakt door: Voetbalsem van Betula-kruiden.Ā Lopen op blote voeten is een uitdaging, het gaat langzaam en je moet goed voor je voeten zorgen. Daarom smeren wij (bijna) dagelijks onze voeten in met deze heerlijk ruikende voetbalsem, gesponsord door Betula-kruiden.