Sponsoren van de #ikluister helden wandeling

Wij bedanken onze sponsoren die door hun sponsoring van de ‘#ikluister helden wandeling’ ons helpen de ‘Hel(d)en Awards’ te realiseren.

Saskia Hoeboer maakte de beeldjes die we gaan uitreiken tijdens het ‘Hel(d)en van seksueel misbruik Awards Gala’. We zijn erg blij met de beelden, ze drukken heel mooi zowel kracht als kwetsbaarheid uit.

Hoe die Helden Awards er precies uitzien onthullen we pas op de dag van de uitreiking zelf, maar je kunt wel al op haar website kijken welke prachtige kunstwerken zij maakt.

 

 

11779715 – human foot anatomy cutaway representation, showing skin, veins and arterias, muscles, bones. with clipping path included.

Robin Captijn, de voet-specialist die niet gelooft in steunzolen. De voeten noemt hij: ‘Het fundament voor het lichaam’

Het is geen toeval dat we de wandeling op blote voeten doen. Juist die basis is zo belangrijk en wij hebben gemerkt dat we, sinds we op blote voeten lopen, beter geaard zijn. Juist als je snel ‘uit je lijf’ gaat, als gevolg van seksueel misbruik, is het lopen op blote voeten aan te raden.

Wat ik ervaar aan het op blote voeten lopen is dat ik meer contact heb met mijn lichaam én met mijn omgeving. Ik heb het gevoel dat ik er een extra setje zintuigen bij heb gekregen.

Dank je wel Robin Captijn, voor je sponsoring!

 

De Harmonie in Laag-Soeren sponsort ons, aan het einde van een lange wandeldag allebei een hoofdgerecht. Dank je wel Ellen Schut voor deze spontane aanbieding! 🙂

 

 

 

De Ogtent in Duiven sponsoren de zaalhuur in zijn geheel! Op donderdag 11 oktober 2018, zal het Helden Awards Gala plaatsvinden in de Ogtent, van 13.30 tot 16.30 uur. Een feestelijk Gala met optredens, zang en dans. Om te vieren dat helen kan!

 


Onze eerste overnachting, op 16 juli krijgen wij van Buitenplaats Beekhuizen.
Wandel je die middag met ons mee dan kun je (op eigen kosten) na afloop nog heerlijk genieten van een drankje en/of een hapje bij hun restaurant Woodz.

 

 

Alkina, een folkband met een geheel eigen geluid geeft een lunchconcert op de tweede dag van de wandeling, bij Posbank Paviljoen. Een prachtige locatie om met herdersfluiten, een didgeridoo en sjamanendrums een concert te geven.

Alkina zal ook tijdens de Helden Awards voor ons optreden. 🙂

Kom dus bij de Posbank meegenieten van een voorproefje van de Helden Awards. Met een beetje geluk en mooi weer staat de hei in bloei … 🙂

foto: Tim van der Weijden

 

Paviljoen de Posbank doneert ons 2 lunches en 10% van iedere lunch (op eigen kosten) die onze meelunchers/wandelaars daar bestellen op 17 juli.

 

Van Boerderij Mossel krijgen we, op dag 15 – 6 augustus, een overnachting met ontbijt in hun trekkershut.
Wandel je die middag mee dan kun je na afloop genieten van een drankje (op eigen kosten) op het zonnige terras van de theeschenkerij.

 

Op dag 6 – 23 juli krijgen we van Parc Spelderholt een percentage van de door ons en de meelunchers/wandelaars genuttigde lunch (op eigen kosten).
De lunch kost € 8 en zal bestaan uit 2 belegde bolletjes, een kopje soep en melk en jus d’orange.

 

De #ikluister helden wandeling wordt mede mogelijk gemaakt door: Voetbalsem van Betula-kruiden. Lopen op blote voeten is een uitdaging, het gaat langzaam en je moet goed voor je voeten zorgen. Daarom smeren wij (bijna) dagelijks onze voeten in met deze heerlijk ruikende voetbalsem, gesponsord door Betula-kruiden.

 

Op dag 4 – 20 juli is er tijdens de lunch op Camping Robertsoord een liveband die ‘Americana’ speelt. Wél je eigen lunch meenemen!