Paula Holtzer

Chinese Geneeswijzen/acupunctuur

Paula Holtzer, acupunctuur en Chinese geneeswijzen, Nijmegen

Ik ben Paula Holtzer en heb een praktijk voor Chinese geneeswijzen. Ik behandel mensen met lichamelijke en emotionele klachten door middel van acupunctuur, Chinese kruiden, Tuina massage en Chinees Sjamanisme (transformatie op spiritueel niveau). Als je seksueel misbruikt bent, heb je zware negatieve krachten ervaren die vaak doorwerken in de rest van het leven. Doordat ik in mijn eigen leven ook hevige dalen heb ervaren, kan ik ook contact maken met jouw emoties, jou zien in je hele wezen. Ik help je, o.a. met inzichten, je los te maken uit jouw verleden. Ik stimuleer je in je eigen kracht, zodat je zelfstandig door het leven kunt.

Mensbeeld

Volgens de Chinese filosofie staat de mens tussen hemel en aarde, waarbij met de hemelse energie o.a de voorouderlijke energie wordt bedoeld. Als de mens verbonden is met hemel en aarde, kan hij gebruik maken van de overvloedige energie van de Hemel en de aarde. Ik werk op lichamelijke, emotioneel en spiritueel niveau. De Chinese filosofie is een goede methode om met de tegenstellingen van het leven te leren omgaan.

Transformatie: de eenheid ervaren

Het bekende yin yang teken staat symbool voor licht en donker, goed en kwaad en alle tegenstellingen die je maar kunt verzinnen. De mens is op zoek naar eenheid. Deze kun je ervaren, wanneer je de tegenstellingen in het leven kunt accepteren. Als acupuncturist help ik je lichamelijke blokkades op te heffen en je verbinding te herstellen met de energie van moeder aarde. Als Sjamaan help ik je daarnaast de verbinding met de hemel te herstellen. Het doel is dat de energie van de Hemel en de aarde vrij door je heen kan stromen. Zo ga je de eenheid in je zelf ervaren, in je kracht staan en heb je het zelfvertrouwen om je eigen weg te gaan. Dan is de transformatie compleet.

Methode

Ik gebruik diverse technieken vanuit de Chinese Geneeskunde, waaronder acupunctuur (met naaldjes je energie meridianen in balans brengen), Tuina Massage (massage van de energie meridianen), Chinese kruiden ter ondersteuning en Chinees Sjamanisme (een manier om contact te maken met de hemelse ofwel voorouderlijke energieën). Deze geneeswijzen combineer ik met inzichtgevende werkvormen, zoals kaartleggingen om te komen tot een transformatie.

Klachten waarvoor deze methode onder andere geschikt is

Lichamelijke, emotionele en psychische problemen (vaak als gevolg van seksueel misbruik).

  • vermoeidheid
  • burn out
  • slapeloosheid
  • overgewicht
  • geen zin in seks (frigiditeit)
  • depressie
  • relatieproblemen
  • stress
  • angsten

Hoe lang duurt het?

De tijd van de behandeling verschilt per persoon. Er zijn mensen die in hun leven al veel gedaan hebben aan hun eigen persoonlijke ontwikkeling, zij hebben soms aan één sessie Chinees Sjamanisme genoeg. Doel is spirituele transformatie, waarbij we samen naar het familiepatroon en geheimen uit het systeem gaan kijken, deze bloot leggen en transformeren. Anderen komen binnen met lichamelijke klachten en zijn zich maar deels bewust van de impact van hun verleden (emotionele verwaarlozing, seksueel misbruik, lichamelijke en/of emotionele mishandeling). Dan werken we langzaam via massage vanuit het lichamelijke stuk door het emotionele stuk, naar de spirituele transformatie. Dan duurt het proces langer en gaat het stap voor stap.

Bijzonderheden

Tuina massage, acupunctuur en Chinese kruiden vallen onder alternatieve geneeswijze en worden vergoed door de zorgverzekeraar indien je daarvoor verzekerd bent.

Kosten

Intake € 84,50 vervolgconsulten € 65,-
Minimum inkomen intake € 74,50 en vervolgconsult € 60,-
Consult Chinees Sjamanisme € 65 per uur

Contactgegevens

Paula Holtzer, Evenwichtig Levenlogo Paula Holtzer, acupunctuur, Chinese geneeswijzen, Nijmegen, transformatie
Praktijk Nijmegen:
Carnotstraat 20
6533 DT, Nijmegen

Telefoon: 06-81501874
Email: info@evenwichtigleven.nl
Website:  evenwichtig leven

Portretfoto gemaakt door: Agnes van der Graaf

Tags: Traditionele Chinese Geneeswijzen, tarot, acupunctuur, transgenerationele familieopstellingen, karmische heling, transformatie therapeut, Tuina massage (energiepunten massage), hooggevoeligheid