Wie zit er achter ‘hulpverlening na seksueel misbruik’

Even voorstellen:

Ivonne Meeuwsen, hulpverlening na seksueel misbruik

Ivonne Meeuwsen.Coach en trainer in mijn eigen bedrijf:  ‘… op eigen kracht’ en auteur van ‘Helen van seksueel misbruik. Het trauma voorbij’ en van ‘Hulpverlening na seksueel misbruik. Wegwijzer in Traumaland’

Ik heb al 10 jaar een eigen bedrijf waarin ik vooral werk met volwassenen die seksueel misbruikt zijn. ‘Helen kán!’ mijn slagzin. Je hebt geen levenslang! Naast persoonlijke coaching en begeleiding bied ik ook masterclasses voor professionals en organiseer ik bijeenkomsten rondom het thema seksueel misbruik.

Wat is ‘Hulpverlening na seksueel misbruik’?

Eerst wat het niet is: Ik ben geen organisatie, geen stichting en geen vereniging. Wat ik wél ben is intens betrokken en ik wat ik zie is dat er op het gebied van seksueel misbruik in de hulpverlening nogal wat hiaten zitten. Met name de hulp aan volwassenen met een geschiedenis van seksueel misbruik laat nog te wensen over. Tegelijk signaleer ik dat er, met name in het alternatieve/complementaire circuit wel aanbod ís, maar dat dit vaak onvoldoende zichtbaar is.

Daar ga ik wat aan doen!

Ik hoor vaak van klanten dat ze lang hebben gezocht voordat ze een hulpverlener konden vinden. Met deze website breng ik vraag en aanbod bij elkaar. Daarmee wil ik klanten een speurtocht besparen en de therapeuten een platform bieden.

Disclaimer

Ik doe mijn uiterste best om goede therapeuten te vinden voor deze website. Elke therapeut die hier een profielpagina heeft, heeft mij, of iemand die ik met die taak vertrouw, persoonlijk gesproken. Daarnaast vraag ik hen om referenties en als hun klanten dat goed vinden dan publiceer ik die ook bij hun profielpagina. Ik aanvaard echter geen aansprakelijkheid voor de adviezen en handelingen van de therapeuten die op deze website staan.