Heldin: Francesca van Haver – HA2020

Heldin: Francesca van Haver

Categorie ‘Partner van …’


Francesca van Haver is partner van Carolien. Zij is ook de heldin die haar heeft aangemeld. Dat deed zij als volgt:

“Zij steunt me al 4 jaar lang door dik en dun en staat steeds voor me klaar !! Ze heeft ook steeds een luisterend oor en cijfert zich weg voor mij om er voor mij te kunnen zijn dag in dag uit ! Zij verdient een gouden pluim ! Dank u wel men torteltje.”

Interview met Francesca van Haver

Ik ben Francesca, en steun m’n verloofde door dik en dun, met veel liefde en intense kracht na het misbruik als puber, waardoor ze het heel zwaar had, en geen gehoor kreeg met haar mama hierover. Ze kon het gewoon niet vertellen en kon ook haar ei hierover niet kwijt.

Na heel veel therapie kan ze het eindelijk een ietsje plaatsen, maar het tekent haar. Nu zijn we al 4 jaar samen als koppel, en begint het eindelijk dankzij heel veel liefde en wederzijds respect eindelijk een lichtpuntje in de tunnel te komen.

Wat Intense liefde, hartstocht voor elkaar, en wetende dat Carolien op mij steunt in het leven als koppel, doet het mij heel veel deugd dat Carolien mij genomineert heeft als partner van iemand van seksueel misbruik