Er ging iets mis!

De pagina waar je naar zocht bestaat niet meer of is verhuisd

Sorry dat we je teleurstellen. De site is altijd in ontwikkeling, waardoor er soms dingen verdwijnen. Niet getreurd, er is nog voldoende informatie beschikbaar. Hieronder staan wat suggesties om je op weg te helpen.

Zocht je een bepaalde therapeut?

De kans bestaat dat hij of zij niet langer verbonden is aan ons netwerk, maar we hebben ook flink wat therapeutenpagina’s verhuisd. Wie weet staat jouw favoriet er dus nog tussen. Op de therapeutenpagina kun je via de kaart of per provincie zoeken naar passende hulpverlening.

Zocht je informatie over deelname aan ons netwerk?

Voor therapeuten die zich aan willen sluiten bij het netwerk hebben we een aparte site gebouwd, met alle voorwaarden, voordelen en activiteiten die we organiseren. Kijk op therapeuten, daar vind je alle relevante informatie.

Zocht je informatie over symposium ‘Wat wél werkt’?

Ook daarvoor hebben we een aparte website. Neem gerust een kijkje op de symposiumsite. Daar staat een schat aan informatie over het opkomende symposium.

Zocht je iets anders, maar kun je het niet vinden?

Wij stellen feedback over onze site zeker op prijs. Als je de moeite neemt om ons een berichtje te sturen, belonen we dat met een abonnement op onze gratis nieuwsbrief. Ongeveer eens per maand krijg je dan informatie over al onze initiatieven.

Stuur mij die nieuwsbrief maar. Ik blijf graag op de hoogte!

[contact-form][contact-field label=’Naam’ type=’name’ required=’1’/][contact-field label=’E-mailadres’ type=’email’ required=’1’/][contact-field label=’Reactie’ type=’textarea’ required=’1’/][/contact-form]

p.s. wel feedback maar geen nieuwsbrief? Dat kan natuurlijk ook, al vinden we dat jammer. Schrijf gewoon in je berichtje: ‘Doe maar niet, die nieuwsbrief’. Komt goed.