Wytske Jónás

Hypnotherapie, regressietherapie, psychoseksuele heelwording, past life therapy en ascentie

Je wilde ware zelf reclaiming your female integrality

Wytske Jónás - Hypno/Regressietherapeut - LeidenGraag stel ik me aan je voor: mijn naam is Wytske Jónás en ik ben geboren in 1974. Ik ben therapeut, ascentie-coach en ‘soul healer’, waarbij ik gebruik maak van o.a. hypno- en regressietherapie om jou weer in je heelheid en kracht terug te brengen. Daarbij hoort ook het herstellen van je diepste integriteit: je seksuele heelheid.

In mijn praktijk word je liefdevol uitgenodigd om weer de subtiele flow van liefde te ervaren en jezelf te leren omarmen, in al je facetten. Een stap verder zetten naar het ervaren van onvoorwaardelijke liefde, vrede en geluk die –hoe cliché dit ook klinkt- altijd bij jezelf beginnen. Van jezelf houden, en dit ten volste! Ik help je daarbij graag op weg…

Mensbeeld

De naam van mijn website, ‘je wilde ware zelf’ staat voor ons diepste zelf. ‘Wild’ betekent: ongeschonden, ongeconditioneerd en onschuldig. Ik ga ervan uit dat in ieder van ons dit wilde zelf, deze ongeschonden en krachtig stralende parel te vinden is. Hoe beschadigd jij je misschien ook voelt! ‘Waar’ staat voor jouw natuurlijke blauwdruk en jouw zielekwaliteiten, die erop wachten in jouw leven verwerkelijkt te worden.

Methode

Ik maak gebruik van hypno- en regressietherapie en – voor wie dat wil – ook technieken om je frequentie en multidimensionaal bewustzijn te verhogen. Ik ga er vanuit dat bewustzijn op meerdere gebieden bestaat en dat die allemaal in onszelf te vinden zijn. Zo hebben ons hart, ons lichaam en onze ziel een heel ander bewustzijn (en ook andere frequentie) dan onze ratio en onze gedachten. Het hart, het lichaam en de ziel weten vaak alles wat we nodig hebben om te helen. Hypnose kan daarbij werken als een laserstraal rechtstreeks in de geheugenbank van onze cellen, waar al onze ervaringen liggen opgeslagen.

Gevoelens en emoties –en bewustwording hiervan- zijn heel belangrijk binnen mijn praktijk. Durven voelen, erkennen dat je verdriet is aangedaan en omarmen dat je lichaam pijn heeft ervaren, zijn wezenlijke stappen in het heelwordingsproces. Maar ook – als de ervaring is verwerkt – de keuze om los te durven laten en je cellen opnieuw te vullen met voedende energie die je opnieuw laten uitbloeien tot de stralende persoon die jij in de kern bent. Tevens werk ik –vanuit mijn verbinding met de kosmische Bron- met krachtige rituelen en de energie van engelen en lichtmeesters. Het is niet nodig dat je hierin gelooft, het belangrijkste is dat je open staat voor jouw eigen waarheid die diep vanbinnen aanwezig is en doorgaans te bereiken valt via liefdevol en aanwezig contact met je gevoelslichaam.

Klachten waarvoor deze methode onder andere geschikt is

Hypno- en regressietherapie zijn geschikt voor vele klachten. Denk daarbij aan:

 • emotioneel te weinig weerbaar
 • angsten
 • PTSS
 • eet- en gewichtsproblematiek
 • gebrek aan zelfvertrouwen
 • dissociatieve klachten
 • depressieve klachten
 • faalangst
 • concentratieproblemen
 • problemen met relaties
 • lichamelijke of psychosomatische klachten (zoals PMS, stress, overspannenheid of burn-out en klachten rondom je seksualiteit)

 Hoe lang duurt het?

De duur van de therapie is afhankelijk van de doelen die wij samen stellen in het intakegesprek en van jouw persoonlijke situatie. Als jouw zelfbeeld heel laag is, of je momenteel heel kwetsbaar bent, is het beter om wat langer de tijd te nemen voor je helingsproces. De gemiddelde therapie duurt tussen de 3 en 6 maanden op basis van een sessie per week. Soms, als de pijn heel diep zit, is het beter om langer de tijd te nemen, vooral als er gekwetste innerlijke kinderen in het spel zijn. Korter is overigens ook mogelijk, afhankelijk van je hulpvraag.

Bijzonderheden

Binnen mijn praktijk bied ik begeleiding vanuit een bijzondere visie, voortkomend uit de vrouwelijke oerwijsheid en krachtbronnen uit oude overleveringen waarin de vrouw nog gezien werd als belichaming van de Godin. Als therapeute heb ik tevens een universitaire graad in literatuur en verdiep ik me al geruime tijd in vele verschillende oude bronnen en tradities. Daarbij ligt mijn focus op de vrouwelijke oerwijsheid en de rol van seksualiteit voor het vrouwelijke pad naar heelwording en Verlichting.

Kosten

Voor de kosten zie de website.

Vergoeding vanuit het ziekenfonds is in bepaalde gevallen mogelijk, informeer hiervoor vooraf bij je zorgverzekering.

Contactgegevens

Leiden
Verdere informatie over de therapie vind je op mijn website www.jewildewarezelf.nl
Mailen en bellen mag ook: wjonas@zonnet.nl of 06-1481 1975. Ik geef je graag informatie.

Meer over Wytske

Blog: Therapeut in het zonnetje

Tags: Hypnotherapeute, regressietherapeute, psychoseksuele heelheid, past life therapist en ascentie coaching, sekualiteit, vrouwen