WEZZ trainingen voor professionals

Tijdens het symposium gaven Melissa en Machiel van der Meer een zeer hooggewaardeerde workshop over de WEZZ voor professionals. Heb je het gemist of smaakte het naar meer? In Rotterdam vind in Oktober de WEZZ-training voor professionals plaats. Een goede manier om je deze methode die speciaal ontwikkeld is om toe te passen met mensen die seksueel misbruikt zijn eigen te maken.

WEZZ Training voor Professionals:(Rotterdam) 2 vrijdag ochtenden op 13 en 27 oktober 2017 van 09:00-13:00  http://www.happyinjelijf.nl/event/18.

In deze training worden technieken aangereikt die je direct kunt toepassen in jouw eigen praktijk bij cliënten met een seksueel misbruik verleden. Daarin is er ook aandacht voor jou beroeps achtergrond en kunnen wij hierin maatwerk aanreiken.

WEZZ voor de doelgroep

Wil je zelf niet de training volgen, maar heb je cliënten die baat kunnen hebben bij deze methode? Er zijn nieuwe data gepland voor de WEZZ training in Rotterdam.

Liever in Arnhem?

In Arnhem beschikken Melissa en Machiel over een geschikte ruimte. Bij minimaal 4 aanmeldingen kan er ook een training in Arnhem gepland worden, stuur een mail en geef aan dat je geïnteresseerd bent om de training in Arnhem te volgen.

Kennismaking met de WEZZ Training: (Rotterdam) op 2 September 2017 van 13:00-15:00. Bijdrage € 10. http://www.happyinjelijf.nl/event/19

WEZZ Training 1: (Rotterdam) op zat 7, zat 14, zat 21 en vrij 27 Oktober en zat 4, zat 11, zat 18 en zat 25 November.   http://www.happyinjelijf.nl/event/17.

Wie ontwikkelden deze training?

Melissa van der Meer is ervaringsdeskundige wat betreft seksueel misbruik en zet dans en bewegingstherapie / lichaams – ervaringsgerichte therapie in om anderen de mogelijkheid te bieden om hiervan te helen, zoals ook zij dit heeft mogen doen. Machiel van der Meer is echtgenoot van Melissa van der Meer en heeft vanuit ‘partner van’ ervaring met seksueel misbruik. Hij zet zijn jarenlange ervaring in Oosterse (zelfverdedigings) technieken in om mensen te coachen naar meer zelfvertrouwen en weerbaarheid. Tevens is hij gecertificeerd ‘Rots en Water Trainer’.

Geef een reactie