Hulpverlening na seksueel misbruik en vindbaarheid

Loopt jouw praktijk storm?

Veel zelfstandig werkende therapeuten zullen dit herkennen: ze hebben een prachtige site gebouwd en hebben daar veel tijd en energie in gestoken. Toch zijn de resultaten teleurstellend. Ze worden niet gevonden door de mensen die hen zo hard nodig hebben! 

Dan roept er iemand: Je moet SEO doen!

Braaf installeer je Google Analytics en zie je dat er 100 mensen in de maand op je site zijn geweest. Misschien huur je zelfs iemand in om je site vol te schrijven. Toch krijg je geen aanmeldingen via je website. Je raakt ontmoedigd en legt je erbij neer. Kennelijk ben je toch niet zo’n goede therapeut. Of moet je toch gaan flyeren in de buurt? 

Hoe zoekt jouw klant?

Jouw klant zoekt hulp bij een diversiteit aan klachten die samenhangen met seksueel misbruik. Maar al te vaak is de zoekterm die ze gebruiken: ‘hulp na seksueel misbruik’. Maar als je ‘hulp na seksueel misbruik’ intypt dan komt jouw site helemaal niet naar voren. Wat er dan wel naar voren komt? Deze website (dd. 20 april 2019: positie 6).

De ‘kijkcijfers’

Hier komen veel mensen, maar belangrijker: deze mensen zijn op zoek naar hulp! Vanaf de start loopt deze site goed. Dat komt deels doordat ik als schrijver goed weet hoe ik dingen onder de aandacht kan brengen en deels doordat seksueel misbruik veel in het nieuws is geweest. Inmiddels hebben 300.000 mensen de site bekeken. Al die bezoekers zijn op zoek naar passende hulp.

Die bezoekers zijn op zoek naar jou!

De bezoekers die op deze website komen, zijn gericht op zoek naar hulpverlening na seksueel misbruik. Deze mensen zijn op zoek naar een therapeut, iemand bij hen in de buurt, die ervaring heeft met de langetermijneffecten van seksueel misbruik.

Laat zien wat je doet

Wellicht iemand die lichaamswerk doet of juist iemand die creatieve therapie geeft. Een NLP-coach of juist een Innerlijk Kind werker. Door de uitgebreide profielen kunnen mensen direct kiezen voor de hulp die bij hen past. Vermelding op deze site vergroot je zichtbaarheid voor mensen die jou nodig hebben!

Samen sterk

Hoe breder het aanbod, hoe meer mensen vis deze site hulp kunnen vinden. In sommige provincies is het aanbod nog nihil of zelfs geheel afwezig. Hoe meer therapeuten zich bij het netwerk aansluiten, hoe beter de doorstroming is richting passende hulp. Kom jij ons netwerk versterken?

Ik meld mij aan!

1 gedachte op “Hulpverlening na seksueel misbruik en vindbaarheid

  1. Ik ben hypnotherapeut en heb al vijftien jaar ervaring met het werken met mensen en kinderen die seksueel misbruik hebben ervaren evenals verwaarlozing en mishandeling. Ook seksueel misbruik in het huwelijk.
    Ik ben woonachtig in Eindhoven.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *