Hulpverlening na seksueel misbruik en vindbaarheid

Biedt jij hulpverlening na seksueel misbruik?

Veel ZZP-ers zullen dit herkennen: ze hebben een prachtige site gebouwd en daarin veel tijd en geld geïnvesteerd. Toch komt er bijna nooit iemand via de site in hun praktijk. Mensen installeren Google Analytics en zien dat er 300 mensen in de maand op hun site zijn geweest. Dat lijkt veel, maar toch krijgen ze geen aanmeldingen. Het gaat al beter als het er 30 per dag zijn, maar dan nog zit je workshop niet vol.

Maak jezelf zichtbaar

Biedt jij hulpverlening na seksueel misbruik? Als je écht bekend wilt worden, moet je op deze website staan. Hier komen veel mensen, maar wat belangrijker is: het zijn mensen die naar jou op zoek zijn. Deze website maakt de hulpverlening na seksueel misbruik zichtbaar.

1200 bezichtigingen in de 1e 3 weken via de social media

Deze site heeft inmiddels 1200 bezichtigingen gehad in de eerste drie weken. Dat is bijzonder en dat komt doordat ik goed weet hoe ik dingen op de sociale media onder de aandacht kan brengen. Dat is mijn expertise als schrijver en dat heb ik geleerd en toegepast op mijn eigen site én nu op deze site. Het succes in de eerste drie weken geeft moed en mijn verwachting is dat er veel meer bezoekers zullen komen op deze site, als hij eenmaal een paar maanden draait. Want ook de zoekmachines gaan deze site in de komende weken vinden. En dan gaan de bezoekersaantallen pas echt omhoog!

Bezoekers die op zoek zijn naar jou!

De bezoekers die op deze website komen, zijn gericht op zoek naar hulpverlening na seksueel misbruik. Deze mensen zijn op zoek naar een therapeut, bij hen in de buurt, die ervaring heeft met hulpverlening na seksueel misbruik. Wellicht iemand die lichaamswerk doet of juist iemand die creatieve therapie geeft. Een NLP-coach of juist een Innerlijk Kind werker. Door de uitgebreide profielen kunnen mensen direct kiezen voor de hulp die bij hen past. Vermelding op deze site vergroot je zichtbaarheid voor mensen die jou nodig hebben!
Hulpverlening na seksueel misbruik

 

Één reactie op “Hulpverlening na seksueel misbruik en vindbaarheid

  1. Ik ben hypnotherapeut en heb al vijftien jaar ervaring met het werken met mensen en kinderen die seksueel misbruik hebben ervaren evenals verwaarlozing en mishandeling. Ook seksueel misbruik in het huwelijk.
    Ik ben woonachtig in Eindhoven.

    0

Geef een reactie