Verrassende helden acties!

Op deze pagina staan alle verrassingen die we van allerlei helden hebben gekregen. Iedereen die meedoet is een held, maar hoe tof zou het zijn als je bijvoorbeeld door een dromenvanger te kopen, meewerkt en bijdraagt aan de Helden Awards? Lees hieronder het aanbod vol verrassingen …

Laat je heerlijk masseren

Steven de Brouwer zag ons bericht in ‘te voet online’ en is zelf al jaren blotevoetenloper. Van al zijn massages en therapieën, die hij in die periode in zijn praktijk in Eindhoven geeft, doneert hij 50% van de opbrengsten aan de Helden Awards!.

Massage van Steven de Brouwer

 


Het is er al …

Menno en Bianca zijn vrienden van ons die met het bedrijf ‘Het is er al’ toffe dingen doen. Zij doneren van hun CD Dreamflow €10,00 per CD. Heerlijke rustgevende muziek met bijzondere instrumenten om bij te ontspannen. De CD’s zijn te koop voor €15,00 (excl. verzendkosten) via hun facebookpagina. Vergeet niet de Helden Awards te vermelden bij je bestelling.

Voor een pre-listen: Archers gift


Marjanne de Boer, een vriendin van ons, heeft heerlijke verwenpakketten samengesteld. Leuk om cadeau te doen of om jezelf te verwennen. Als jij een pakket bij haar koopt gaat de winst naar de Helden awards.

Je kunt direct via haar mailadres: marjanne.deboer@gmail.com bestellen.

 

Melissa van der Meer, één van de therapeuten van deze website, maakt prachtige dromenvangers en als jij er ééntje koopt, doneert zij 30% van de opbrengst aan de ‘Helden Awards’. Klik op de foto om naar haar website te gaan en voorbeelden te zien van de dromenvangers die ze maakt.

Droom jij met ons mee? Je betaalt aan Melissa en zij stuurt ons een Tikkie voor 30% van het bedrag. Dat geld gaat rechtstreeks in de pot voor de Helden Awards.

Anonieme heldin doneert olifanten

Een heldin die liever anoniem wil blijven, doneert gehaakte olifanten. Ze zijn heel snoezig en hebben een belletje in hun buik. Het verhaal ‘De olifant in de kamer’ kennen jullie wellicht uit Ivonne’s boek. Met deze schattige beestjes van ongeveer 5 tot 7 centimeter kun je de olifant in de kamer bespreekbaar maken. Of gewoon zichtbaar…
Bestel deze olifanten bij ons en je kunt ze tijdens de wandeling ophalen. Ze worden gemaakt in allerlei kleuren, maar een kleur kiezen is ook mogelijk op bestelling. Er zijn 30 olifantjes beschikbaar, op = op. Minimumprijs €5,00. Daarvan is € 2,00 materiaalkosten en de rest komt ten goed van de ‘Helden Awards’. Interesse? Stuur een whatsapp naar Ivonne, 06-10151617 met daarin vermeld: Olifant voor de Helden Awards en het bedrag wat je wilt overmaken, dan stuurt Ivonne je een Tikkie.

Helaas is deze aanbieding uitverkocht!

Laat je huisdier portretteren

Donatie van een Roos: Stuur een foto van je geliefde huisdier (liefst meerdere) en zij maakt voor jou een pastelkrijt tekening van 23 x 29 cm. Overigens kan het natuurlijk ook altijd kleiner.
De prijs: minimaal €60,00 (exclusief verzendkosten) waarvan er 45 naar de ‘Helden Awards’ gaan.  De tekening wordt verzonden in een envelop, zonder lijst en  passepartout, dat mag je zelf doen. Hiernaast twee voorbeelden van eerdere portretten door deze kunstenares.
Heb je interesse? 
Stuur foto’s van je huisdier en we zorgen voor het contact met Roos.
Roos heeft tijd voor maximaal drie portretten, dus wees er snel bij.

De dikke dames

Nog een kunstenaar, Sylvia van der Graaf (ja, de zus van …), stelt dit werkstuk ter beschikking. De titel is: ‘De dikke dames’. De prijs is € 25,00 minimum, maar als je er meer voor wilt geven helpt dat onze Helden Awards des te meer.

Workshop: ‘Pak en plak’

Heldin Saskia Jonker stelt voor 8 deelnemers een gezellige workshop ter beschikking. Kosten € 17,50 waarvan € 7,50 naar de Helden Awards gaan. Doen dus!
Voor meer informatie, klik hier!