Ron Pander

Magnetiseren

Mijn naam is Ron 51 jaar. Ik woon samen met Marloes (43) en ben ik stiefvader van Teun (6). Mijn hobby’s zijn fotograferen, mountainbiken, lezen en schilderen. Zo kom ik los van mijn werk , maak ik mijn hoofd leeg en voel mijn energie weer stromen. Mijn praktijk ‘Home of Balance’ is een praktijk voor therapie en magnetiseren.

Mensbeeld

Elk mens is uniek. Respect tonen voor ieder mens en de natuur is voor mij erg belangrijk. De mens is niet slecht, maar door pijnlijke ervaringen kiezen we soms niet de’ juiste’ route. Wat is volgens mij wél de ‘juiste’ route? Kijken naar jezelf: je bent een prachtig mens!  Misschien is je beeld van jezelf vertroebeld, maar dat kunnen we herstellen. Je hoeft dit niet alleen te doen. Stap voor stap leer ik je te vertrouwen op jezelf . Zodat de gehavende ziel weer wordt hersteld. Jezelf leren liefhebben is een belangrijke stap in herstel en een voorwaarde voor een goed contact met jezelf en je medemens.

Methode

Een belangrijk deel van mijn werk is energie. Ik help je om je bewust te worden van je eigen energie en die van een ander. Daarbij gaat het erom schade uit het verleden te herstellen, maar daarnaast werkt het ook preventief, om jezelf te beschermen. In een sessie zal ik uitleg geven en je uitnodigen om oefeningen te doen zodat je situaties kunt leren herkennen, grenzen gaat leren stellen.
Door je te magnetiseren kom ik dichtbij, maar voelt het toch veilig (bij magnetiseren raak je de klant niet aan). Hierbij wordt het contact met het lichaam herstelt.

Speciaal geschikt voor deze klachten

  • uit balans zijn
  • je kwetsbaar voelen, omdat het vertrouwen in anderen
    verloren is geraakt
  • verwarring over de energie van jezelf in relatie tot een ander

Wat kost het

55 euro per consult incl. magnetiseren.
alleen magnetiseren 35 euro.

Hoe lang duurt het

Een consult duurt ongeveer 1 uur
Magnetiseren duurt ongeveer een half uur

Contactgegevens

Ron Pander
Westerweg 389b
1852 PR Heiloo
tel. 06-13363545
www.homeofbalance.nl