Agnes van der Graaf

Agnes van der Graaf van Zelf-in-beeld

Agnes van der graaf, fotograaf van zelf-in-beeld, ArnhemIk ben Agnes van der Graaf, vormgever, fotograaf en in toenemende mate betrokken bij het thema seksueel misbruik. Ik ben de zakelijk partner van Ivonne Meeuwsen, de vormgever van haar boeken en ik organiseer samen met Ivonne de opleidingen en vele andere activiteiten op het gebied van de hulpverlening na seksueel misbruik.

Mijn rol bij het symposium

Wij organiseren het Symposium ‘Wat wel werkt!’ van A tot Z samen. Toch zijn er accentverschillen. Ik heb zelf geen seksueel misbruik meegemaakt en al heb ik in de afgelopen 3 jaar veel geleerd over het thema, Ivonne blijft inhoudelijk verantwoordelijk. Ik kijk natuurlijk wel kritisch mee.

Vormgeving en organisatie

Ik onderhoud de verschillende websites, maak alle natuurfoto’s en bepaal de vormgeving. Samenwerken, ieder vanuit ons eigen bedrijf, is spannend en leuk. We sparren over nieuwe projecten, over hoe we deze website meer leven kunnen inblazen. We ontwikkelen plannen voor minisymposia, themadagen, lotgenoten programma’s, online kennis delen en casussen bespreken en meer, allemaal zodat de hulpverlening na seksueel misbruik beter wordt en sneller gevonden kan worden.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *