Ook politiek Zutphen op Symposium ‘Wat wél werkt’!

Wethouder Patricia Withagen op het symposium

Het zal de meeste deelnemers van het symposium waarschijnlijk ontgaan zijn, maar het symposium is ook door de lokale politiek opgemerkt. Belangrijk, want de hulpverlening na seksueel misbruik valt straks met de transitie onder het beheer van de lokale politiek. We zijn dan ook trots en blij dat Wethouder Withagen er aandacht aan heeft besteed.

Bliksembezoek

Kort maar krachtig, dat typeert het bezoek van Wethouder Patricia Withagen aan het Symposium ‘Wat wél werkt. Hulpverlening na seksueel misbruik’ gisteren 1 november 2014. De wethouder had drukke bezigheden elders, maar omdat ze het initiatief toejuicht heeft ze toch tijd vrijgemaakt voor een bliksembezoek

Wethouder van Zutphen, Patricia Withagen tijdens Symposium Wat wél werkt. Hulpverlening na seksueel misbruik.

Tijdens haar bezoek viel het wethouder Withagen op dat het al bijzonder druk was in de ontvangsthal. Ze gaf aan dat ze blij was met het initiatief van Lien Daams en Ivonne Meeuwsen om dit te organiseren. In de drukte van het moment waren we bijna vergeten om dit moment ook vast te leggen. Op de foto zie je een stralende Lien Daams van JeBesteBest en Wethouder van Zutphen Patricia Withagen.

 

Geef een reactie