Marleen Vulic

Talentencoach en psychosociaal hulpverlener

Mijn naam is Marleen Vulic (1963). Ik ben getrouwd en moeder van drie volwassen kinderen. Ik ben werkzaam als talentencoach en psychosociaal hulpverlener in mijn eigen praktijk. Wanneer er ingrijpende gebeurtenissen in je levensloop plaatsvinden, zoals seksueel misbruik, kom je soms op een punt dat je niet meer weet hoe je verder kunt en wilt. Ik help je om inzicht te krijgen in je denken, voelen en handelen. Samen kijken we hoe jij de regie over jouw leven kan nemen!

Mensbeeld

Lichaam en geest werken samen. Dat is het uitgangspunt van de integrale menswetenschappen. Integraal wil zeggen dat je kijkt naar heel de mens en zijn/haar omgeving, relaties en naar hoe lichaam en geest elkaar beïnvloeden. Dat betekent in de praktijk dat ik dus niet alleen naar de klacht kijk, maar ook naar de oorsprong van de klacht en hoe je weer in balans komt. Ik geloof in de veerkracht van de mens en zijn/haar vermogen om te herstellen van de gevolgen van ingrijpende gebeurtenissen.

Methode

In mijn begeleiding en ondersteuning is er eerst en vooral ruimte voor jouw verhaal en voor veiligheid en vertrouwen. Onze eerste ontmoeting is gericht op kennismaking waarbij we kijken en voelen of jij bij mij op de juiste plek bent. We kijken naar jouw klachten, je wensen en je (hulp)vraag. Ik vertel wat ik kan bieden. Daarna besluit jij of je een begeleidingstraject bij mij wilt volgen.

Begeleiding bestaat uit gesprekken, kunstzinnige counseling en/of het talentenspel. Ik begeleid je naar je eigen kracht en je eigen vermogen om met de dingen die spelen en met wat jou is aangedaan om te gaan. Het doel is: van overleven naar leven!

Speciaal geschikt voor deze klachten

  • (over) vermoeidheid
  • spanning en stress
  • gevoelens van schaamte en schuld
  • gevoelens van eenzaamheid
  • angsten, faalangst
  • onzekerheid en minderwaardigheidsgevoelens
  • depressieve gevoelens
  • onrust en concentratieproblemen

Wat kost het

De kennismaking (intake) is gratis.
De vervolggesprekken: 60 euro per uur.

Contactgegevens

Marleen Vulic
Horn 28,
7608NR Almelo,

mobiel: 06-42001561

e-mail: marleen.vulic@icloud.com

website: www.praktijkharts-tocht.nl