Marijn van der Velden

Coach en Shantala therapeut

Marijn van der VeldenIk ben Marijn van der Velden. Door mijn levenservaringen ben ik 10 jaar geleden aan mezelf gaan werken, hierdoor ben ik gegroeid in mijn persoonlijke ontwikkeling. Nu voel ik me krachtiger dan ooit, het traject was het meer dan waard! Dit gun ik jou ook. Een paar van de opleidingen die ik gedaan heb om hier te komen zijn: Academie voor coaching, Training De Duik, Reiki, Shantala massage, Energetisch systeem therapeut, Familieopstellingen en Creatieve therapie.

Als coach help ik jou in beweging te komen, bewust te worden van je gedrag en gevoel, om zo vervolgens de nodige stappen te zetten richting jouw innerlijke kracht.

Mensbeeld

Vanuit volledig vertrouwen, veiligheid en integriteit gaan we samen op pad. Er is een beweging nodig om jezelf te ontwikkelen. Je gaat met mij op zoek naar welke beweging jij nodig hebt om daar te komen daar waar jij wilt ‘zijn’. Een verbinding met jezelf is dan noodzakelijk.Vanuit respect voor jou en middels een open en eerlijke manier van communiceren, loop ik met je mee opzoek naar verbinding met jezelf om van daaruit samen naar jouw vragen te kijken.

Methode:

Aan de hand van een vrijblijvend intake gesprek gaan we samen kijken naar jouw behoefte en jouw vragen. Vervolgens maak ik een passend behandelplan. Dit spreken we samen door. Ik werk met diverse interventies.

 • Shantala massages*
 • coachgesprekken
 • opstellingen werk
 • creatieve werkvormen
 • meditaties en visualisaties​

*  Ivonne Meeuwsen schreef een artikel over de inzet van Shantala bij seksueel misbruik

Speciaal geschikt voor deze klachten

Voor vrouwen en mannen die:

 • weinig tot geen gevoel in hun lichaam ervaren
 • gestresst zijn
 • chronische pijnklachten ervaren
 • burn-out klachten ervaren
 • oververmoeid zijn
 • balans kwijt zijn
 • behoefte hebben aan een diepe ontspanning

Bijzonderheden

Ik bied naast coaching ook lotgenotencontact aan op de Talking Circle manier. Dat vindt 1x per maand plaats en is een moment waarop je met lotgenoten kunt praten over seksueel misbruik.

Wat kost het

Coaching kost € 50,00 per uur.
De kosten worden niet vergoed door de zorgverzekeraars.

Hoe lang duurt het

De gemiddelde behandeling duurt 1,5 uur, afhankelijk van jouw wens hier in. Doorgaans duurt een traject maximaal 8 behandelingen. Dit is wel geheel afgestemd op jouw vraag en behoefte.

Contactgegevens

‘Bij Marijn’
Marijn van der Velden
Mierloseweg 4
5705 AL Helmond
06-36170076

Postadres:
Lisvoort 13
5706 HA Helmond

Tags: Coaching, Reiki, energetisch systeemtherapie, Shantala speciale zorg, familieopstellingen, creatieve therapie, meditatie, visualisatie