Marcel Hendricx

Marcel HendricxCoach

Ik ben Marcel, 57 jaar en vader van vier kinderen. Ik ben partner van Jolanda en zij heeft een verleden van seksueel misbruik. We hebben ieder onze processen en werken aan onze ontwikkeling als mens en therapeut. We zijn tien jaar samen en het lukt ons om het beste in elkaar naar voren te brengen.  Mijn vorige partner heeft ook een seksueel misbruik verleden. Wij waren vijfentwintig jaar samen. Ik weet dus vanuit het partnerperspectief wat seksueel misbruik betekent en welke impact het heeft.

We praten in vertrouwen over wat jij wilt en kunt vertellen. Belangrijk is dat je weer een relatie met jezelf gaat ervaren, zodat je niet alleen overleeft, maar het seksueel misbruik ook echt achter je kunt laten. Ik weet dat seksueel misbruik een grote impact heeft. Hoe is dat voor jou? En als je in een relatie bent, hoe voor je partner?

Mensbeeld

Ik zie het leven van een mens als een ontwikkeling. Je ontwikkelt door groei én je ont-wikkelt door de wikkels af te leggen, waardoor jouw kern, wie jij bent, zichtbaar wordt. Als jij op zoek wilt naar jouw kern, zul je merken dat deze ont-wikkeling je eigenwaarde ondersteunt. Dat kan je niet meer afgenomen worden. Dat wens ik je toe.

Methode

De Ontwikkelingspraktijk is een coachpraktijk die jou ondersteunt in jouw ontwikkeling. Ik verwerk in mijn coaching oefeningen uit de NLP, mindfulness en ademhalingsoefeningen. Daarnaast heb ik in 2019 de verdiepingstraining gedaan bij Hulpverlening na seksueel misbruik. Ik richt me op jouw vraag, die is leidend. We gaan samen gevoelens, emoties, gedachten verkennen. Grenzen zijn er ook te verkennen: er is immers (herhaaldelijk ) over je grenzen gegaan. We proberen deze te herstellen, zodat je meer keuzevrijheid gaat ervaren.

Speciaal geschikt voor deze klachten

  • vastzittende emoties
  • storende gedachten
  • moeite met grenzen in relaties met anderen
  • dissociatie
  • moeite met intimiteit in je relatie

Ook partners zijn bij De Ontwikkelingspraktijk van harte welkom.

Bijzonderheden

Naast de coaching is er de mogelijkheid om Jolanda te vragen om een klankschaalmassage of massage te geven (Ikzelf geef die niet).

Wat kost het

€ 70,00 per sessie van 60-75 minuten

Hoe lang duurt het

Dit is afhankelijk van je vraag en wat jij aan wilt vliegen en wat je aankunt. Meestal komen mensen zo’n anderhalf jaar.

Contactgegevens

marcel.hendricx@gmail.com

Adres: Ambyerstraat-Noord 50A, 6225 EE Maastricht

Telefoon: 06-40045019 (spreek alsjeblieft in als ik niet op kan nemen)