Jennette Roozeboom

Kunstzinnig muziektherapeut

Mijn naam is Jennette Roozeboom. Ik ben gespecialiseerd in het muziektherapeutisch werken met vrouwen zoals jij. Moedige en dappere vrouwen, die de stap hebben gezet om hulp te zoeken. Uit eigen ervaring weet ik hoe moeilijk de weg die je moet gaan kan zijn. Daarom maak ik mij zacht voor vrouwen zoals jij. Muziek geeft jou een kans om te dealen met al je trauma’s, triggers en herinneringen.

Weet dat jij weer de dirigent kunt worden over je eigen leven. Zodat je jouw muziek kunt laten klinken, muziek die jaren verstomd is geweest en die nu gehoord mag worden.

Mensbeeld

Ik wil mensen graag leren kennen, niet alleen in het hier en nu, maar het hele plaatje. Ik ben benieuwd naar de patronen en ervaringen in jouw leven. Oprechte aandacht geven aan wie jij bent en waar je vandaan komt en op een holistische manier inhoud geven aan de therapie. Door te luisteren naar jouw verhaal verbind ik me met jouw innerlijke muziek en help ik je om dit te laten klinken.

Methode

De onderste vier zintuigen, namelijk de tastzin, levenszin, bewegingszin en evenwichtszin staan centraal in het werken met trauma en seksueel misbruik. Deze zintuigen staan respectievelijk voor ‘angst’ vs. ‘zekerheid’, voor ‘schaamte’ vs. ‘vertrouwen’. Voor ‘ik kan niets’ vs ‘ik heb competenties’  en voor ‘de zekerheid dat je iemand bent’ vs. ‘zelfverachting en suïcide’. Het thema hechting speelt als een rode draad door de therapie heen, want hechting heeft een directe koppeling met deze vier zintuigen.
Door via muziek te werken aan en met deze zintuigen worden deze in beweging gezet en versterkt.

Speciaal geschikt voor deze klachten

  • angst en onzekerheid
  • schaamte
  • gebrek aan zelfvertrouwen
  • zelfverachting
  • automutilatie

Wat kost het?

Muziektherapie kost € 75,00 per uur. Ik kom bij je thuis (max 30 km va. Doetinchem) en voor de reiskosten reken ik kostprijs.

Hoe lang duurt het?

De therapie duurt een uur, maximaal anderhalf uur per sessie. Meestal spreken we een stuk of twaalf sessies af, afhankelijk van jouw hulpvraag en wens.

Contactgegevens

Jennette Roozeboom
Doetinchem
vrouwen@cadenzamuziek.nl
06-25210658 (bij voorkeur appen)
Cadenzamuziek.nl