Jan van der Lee

Coaching

Ik ben Jan van der Lee en bied ondJan van der Lee, coach na seksueel misbruikersteuning en coaching wanneer je ervaringen hebt
opgedaan met seksueel misbruik. Er mag ruimte zijn om samen met jou te kijken naar je boosheid, frustraties en pijnen. Ze mogen er zijn.

Door dit te delen, te her-beleven en weer samen toekomstgericht te kijken, loods ik je ook daadwerkelijk door je gevoelens heen, zodat je weer je eigen kracht ervaart en zegt “Ik ben Ok”.  Niet jouw geschiedenis verandert, maar wel jouw toekomst. Je kan en mag weer jezelf zijn.

Mensbeeld

Ik ga uit van de kracht die in elk mens zit. Door vervelende situaties uit het verleden voelen mensen zich niet meer ok  en zijn uit balans. Bepaalde patronen heb je aangeleerd om te overleven. Helaas zorgen ze er nu voor dat je niet meer verder kunt.  Door deze patronen te begrijpen,  her- beleven en toekomstgericht te kijken, kun je vanuit jouw autonomie besluiten nemen, jezelf beschermen en voel je je kracht.
Het beeld op mijn logo heeft als thema “Balans”. Het lijkt net of je niet in balans bent, maar toch zijn er koorden die jou in balans houden. Alleen ben je je daar vaak niet bewust van. Ik wil je graag begeleiden om je hier weer bewust van te worden.

Methode

Ik gebruik tijdens mijn coaching  interventies uit verschillende methodes.  Vooral de Transactionele Ananlyse geeft veel inzicht in jouw patronen en hoe je deze kunt doorbreken. Daarnaast kunnen we met EFT , Emotional Freedom Techniques, oorzaken en ervaringen die je dwars zitten, achterhalen en aanpakken. Belangrijk is dat ik mijn manier van werken op jouw behoeften afstem. Veiligheid, integriteit, gelijkwaardigheid en vertrouwen vind ik belangrijk in mijn coaching.

Bijzonderheden

Tussen de sessies door werken we met een online logboek programma van impr0ve.com. Hierdoor kun je tussen de sessies door online begeleid worden

Hoe lang duurt het

De duur is afhankelijk van de klacht en het door jou gestelde doel.

Wat kost het

( Op aanvraag )

Contactgegevens

unnamed ATC support
Jan van der Lee
Hooilaan 1 4816 EM Breda
06-51454090
info@atc-support.nl
www.atc-support.nl 

 

Tags: EFT , Emotional Freedom Techniques, Transactionele Analyse, coaching, bewustwording