Jacky Peeters

Stembevrijding, stemhealing

Ik, Jacky Peeters, geloof in wonderen. Mijn leven, waarin ik veel uitdagingen tegenkwam, staat bol van magische gebeurtenissen. Mijn omgeving herkent dat: “dat is nou echt weer iets voor jou”. Open staan voor steun en daarom durven vragen helpt daarbij. Mijn twee prachtige zonen, mijn geliefde, vrienden en klanten noemen mij open, liefdevol en verbindend. Met moed en passie ga ik aan wat op mijn pad komt. Het aardse leven heeft mij geleerd dat er grenzen zijn en dat binnen die grenzen de mogelijkheden onbeperkt zijn. Voluit leven in liefde en vrijheid: daar zet ik mij 100% voor in. Ik ben opgegroeid in een onveilig gezin en ik leed lange tijd aan allerlei fysieke en psychische aandoeningen waaronder een angststoornis.

Stembevrijding en seksueel misbruik

Sinds 2008 werk ik als stembevrijder en zijn er veel mensen op mijn pad gekomen die te maken hebben gehad met seksueel misbruik. Keer op keer blijkt dat ik hen met succes kan begeleiden. Mijn eigen ervaring met een aanranding op twaalfjarige leeftijd en een misbruikervaring in 2015 zijn daarbij helpend. Enkele jaren geleden vertelde mijn hoogbejaarde moeder voor het eerst dat ook zij als puber seksueel misbruikt is. Informatie die eindelijk mijn vermoedens bevestigde en mij inzicht gaf in symptomen bij mezelf die ik eerder niet kon plaatsen.

Mensbeeld

“It’s the wound where the light enters you” Rumi
“Ik zing niet omdat ik gelukkig ben, ik ben gelukkig omdat ik zing” William James

Wij zijn spirituele wezens in een aards lichaam. We zijn hier om ervaringen op te doen in de dualiteit, om deze uiteindelijk te kunnen overstijgen. We zijn hier om te groeien in liefde en te leren dat alles in werkelijkheid één is. Voor dit proces is hulp beschikbaar, zowel zichtbare als onzichtbare hulp. Wat ons ook overkomt of aangedaan wordt, in werkelijkheid zijn we vrij. We kunnen ons opnieuw verbinden met delen die door traumatische ervaringen van ons zijn afgesplitst en te leren de ervaringen van die delen zelf te dragen. Door dit te doen bevrijden we ons zelf. Vrijheid is: in staat zijn om aanwezig te blijven, jezelf te dragen in elke situatie, uitdrukking geven aan wat in je leeft, kwetsbaar en open durven zijn – zelfs al kun je dan pijn oplopen.
De zingende stem is hierbij het krachtigste instrument dat ik ken. Door klank kun je diep voelen en kun je uiten wat met woorden niet te beschrijven valt.
Stembevrijding brengt je bij de diepste pijn en het grootse geluk.

Methode

Na twintig jaar therapie bracht stembevrijding rond 2000 bij mij een doorbraak en ommekeer. Dat bracht me op een bevrijdend pad, bevrijding van angst, ziekte en trauma. Stembevrijding leert je letterlijk te ademen, in je lichaam te voelen en je emoties te uiten. Om te onderzoeken wat er in je leeft: je gevoelens, je behoeften en ook om dit naar buiten te brengen (al blijft dat spannend). De zingende stem is hierbij zo krachtig omdat deze je voorbij de ratio en in je lijf brengt. Als jij je gevangen voelt, dan verhoogt stembevrijding jouw vibratie onmiddellijk. Je geeft je verzet tegen ongewenste ervaringen op en ervaart daar meteen ruimte in. Ik voel me dankbaar dat ik het mooie wat stembevrijding mij geeft, met hart en ziel kan doorgeven aan de mensen op hun pad naar vrijheid.

Bij stemhealing zing en drum ik voor jou. Dit zet ik in om je dieper te laten voelen en het proces van een sessies te laten integreren zodat je gegrond, ontspannen en met een veilig gevoel de sessie kunt afronden.

Naast de opleiding tot stembevrijder bij Jan Kortie en de internationale Soul Voice opleiding volgde ik trainingen en opleidingen in Helend tekenen (Kolam), systemisch werk (opstellingen), healing en reading, liefdesbang (Hannah Cuppen), spirituele relaties (Jan Geurtz), kashmirische tantra (Abhika) en vrouwelijke seksualiteit (Sifra Nooter). Zo put ik uit een rijke schatkast aan tools en ervaringen om jou te begeleiden op jouw pad van zelfbevrijding. Mijn intuïtie, luisterend vermogen en aanwezigheid in het moment zijn daarin leidend.

Speciaal geschikt voor deze klachten

Stembevrijding en stemhealing zijn uiterst krachtige middelen bij:

  • Moeite om in het hier en nu aanwezig te zijn
  • Trauma’s en blokkades om in je lijf te voelen en te transformeren
  • Verwerken van seksueel misbruik
  • Helpen loslaten wat er is gebeurd, juist als dat erg lastig voor je is
  • Leren te uiten wat er in je leeft, juist als je daar veel moeite mee hebt
  • Gebrek aan assertiviteit en zelfvertrouwen

Wat kost het?

Een losse sessie kost € 130,00. Een traject, wat ik bij een verleden van seksueel misbruik vrijwel zeker aanraad, kost € 999,00

Hoe lang duurt het?

Een sessie duurt 1,5 uur.
Een traject bestaat uit 7 sessies van 1,5 uur die wekelijks tot maximaal maandelijks plaatsvinden. Voor de tussenliggende tijd ontvang je opdrachten voor thuis en krijg je de mogelijkheid mij via whatsapp te benaderen wanneer je daar behoefte aan hebt.

Contactgegevens

www.jackypeeters.nl
Mesdaglaan 16 3451JH Vleuten
0642353864
contact@jackypeetersnl