Introductiemiddag

Introductiemiddag rondom seksueel misbruik

Bijscholing op het gebied van seksueel misbruik voor professionals. Werk jij met volwassen overlevers van seksueel misbruik en kom je de langetermijneffecten daarvan tegen in jouw beroepspraktijk? Heb jij meer kennis nodig over deze complexe problematiek. De introductiemiddag is voor alle beroepsgroepen in de zorg, van arts tot POH,  groepspraktijk tot individuele therapeuten. Voor iedereen die met seksueel misbruikte cliënten te maken krijgt.

Het programma

De introductiemiddag is een kant en klaar programma, waarbij in vogelvlucht de langetermijneffecten van seksueel misbruik voorbij komen en we in gesprek gaan over hoe je daar als hulpverleners mee om kunt gaan. Mijn werkwijze interactief, je krijgt kennis en vaardigheden aangereikt, maar je gaat ook zelf aan de slag en wordt uitgenodigd om casuïstiek in te brengen.

De inhoud

Basiskennis over de langetermijneffecten van seksueel misbruik en hoe die doorspelen in alle levensgebieden van de cliënt én in de hulpverlening. Als ervaringsdeskundig  sociaal pedagogisch hulpverlener en coach, heb ik kijk op beide kanten van de hulpverlenersrelatie.

De locatie en prijs

De training vindt plaats in Arnhem en duurt van 13.00 uur tot 16.30 uur. Deelname kost € 50,00 per persoon exclusief BTW. Het minimum aantal deelnemers is drie. Bijna elke maand op de 11e van de maand Kijk in de agenda voor de eerstvolgende geplande training.

Ik schrijf me in!

Vergeet niet om na betaling je naam en de gewenste datum door te geven.

Training op locatie mogelijk

Is de afstand een bezwaar? Heb je een locatie waar de training gegeven kan worden? Neem contact op. Samen plannen een datum en promoten die datum, minimum deelname op locatie is vijf personen. Als het lukt krijg je van mij het boek ‘Hulpverlening na seksueel misbruik. Het trauma voorbij’ gratis.