Henk Meulendijks

Reiki- innerlijk kind werk

Henk Meulendijks, therapeut op hulpverleningnaseksueelmisbruik.nlMijn naam is Henk Meulendijks. Vanuit mijn eigen ervaring met o.a. seksueel misbruik heb ik mijn eigen heling opgepakt en ben met innerlijk kind werk in aanraking gekomen. Dit zet ik in om anderen te ondersteunen in hun verwerkingsproces en hun pad naar heelheid. Reiki helpt in dit proces om o.a. veiligheid te creëren, waardoor weggestopte ervaringen voelbaar, bewust mogen worden.

Reiki en innerlijk kindwerk zijn een wezenlijk onderdeel van mijn eigen leven. Vanuit deze ervaring en mijn beroepsmatige  achtergrond help ik mensen in contact te komen met wie zij werkelijk zijn. Vanuit mijn Hart.

Mensbeeld

De mens is een spiritueel wezen dat hier op aarde is om zichzelf te ervaren. Alles wat je meemaakt in je leven is een keuze op zielsniveau en heeft betekenis voor de ont-wikkeling van je authenticiteit en je eigen kracht. Jij creëert je eigen leven en je eigen gevoel van geluk. Vanuit dit mensbeeld kan je ook verantwoordelijkheid nemen voor je eigen heelheid en ben je geen slachtoffer meer van omstandigheden.

Methode

Vanuit het besef dat seksueel misbruik heeft plaatsgevonden en jouw intentie om dit te helen, kan ik je ondersteunen in dit proces. Door de traumatische ervaringen stopt de ontwikkeling van een deel van ons, het innerlijk kind. Dit uit zich in angsten, boosheid en emotionele reacties die in geen verhouding staan tot de ervaren situatie in het heden. Door je in contact te brengen met jouw innerlijk kind en je te leren hoe je innerlijk kind verder op te laten groeien, kan je vanuit eigen kracht dit proces voortzetten. Als Reiki Master Teacher ondersteun ik dit proces op energetisch niveau.

Speciaal geschikt voor deze klachten

  • Gestagneerde emotionele ontwikkeling onder invloed van seksueel misbruik
  • Angsten
  • Boosheid
  • Stemmingswisselingen
  • Triggers

Wat kost het

Groepstraining:
5 Dagdelen/avonden van 2,5 uur, € 125,- p.p., min 2, max 6 deelnemers.
Individuele sessie van ongeveer 1 tot 1,5 uur, € 60,-

Zorgverzekeraars vergoeden de sessies niet.

Hoe lang duurt het

Als levensgids ondersteun ik mensen in het vinden van hun eigen weg. Dit kan in groepstrainingen (5 dagdelen) en individueel (4-5 sessies). Opdrachten tussen de sessies zijn onderdeel van het traject.

Contactgegevens

www.debloesemboom.nl
De praktijkruimte is gelegen aan de Heerderweg 22 in Maastricht, er is voldoende (betaalde) parkeergelegenheid.

Daarnaast is het mogelijk om bij u thuis de sessies te houden binnen 15 autominuten van Maastricht, reiskostenvergoeding van €10,- per sessie.

 

Tags: Innerlijk kindwerk, Reiki Master, groepstraining