Festival van liefde – Diana Bergsma – Spanje

Festival van liefde

Deze zomer organiseert Diana Bergsma van Spirituele Vakantie Reizen in Spanje het ‘Festival van Liefde’. Diana Bergsma is auteur van het boek ‘Een ontmoeting met jezelf’, met daarin mijn verhaal én de verhalen van nog 17 vrouwen die iets heftigs hebben meegemaakt en daar op een eigen manier uit zijn gekomen. De vrouwen kijken kritisch naar zichzelf, maar ook naar hun rollen, oude overtuigingen, angsten, talenten, wensen en verlangens. Diana is een ervaren en een professionele coach-counselor en organiseert maandelijks een spirituele reis in Spanje of Italië. Haar missie is eenvoudig: Mensen inspireren, verbinden en laten zien dat leven vanuit Hart en Ziel voor iedereen mogelijk is.

Waarom sponsor ik het Festival van Liefde

Helen van seksueel misbruik stopt niet bij traumatherapie. Het gaat er ook om dat je het leven weer voluit gaat leven. Daar hoort ook de liefde voor jezelf en je medemens bij. Het festival is niet specifiek voor mensen met seksueel misbruik ervaringen, maar is wel heel geschikt voor mensen die, na hun therapie, toe zijn aan iets moois. Die zichzelf en hun eventuele partner willen verwennen met een week van feesten en spelen in de zon.

festival van liefde 2015

Festival van Liefde: feesten en spelen

Deze zomer gaat het gebeuren: Het Festival van Liefde! We hebben een bijzonder en inspirerend programma met Top trainers, muziek, dans en vele boeiende workshops op een fantastische locatie in de Spaanse Pyreneeën met een heerlijk zwembad.

Bijzondere trainers delen hun passie en liefde voor hun vak tijdens de verschillende bijzondere en uitdagende workshops. Ze maken een Festival mogelijk, waarop je kunt genieten van een fantastische week waarin liefde kan sprankelen. Waar je door spel, poezie, meditatie, beweging, dans, klank en zang, verbeelding expressie geeft aan wat er in je leeft en je de kracht van liefde kunt voelen.

Waarom zou ik naar het festival gaan?

Dit festival is uniek en exclusief. Je deelt en ervaart de week met gelijkgestemden, die allemaal de echte verbinding en verdieping willen voelen.
Om in je hart te komen, nieuwe mensen te ontmoeten, bijzondere ervaringen op te doen, te genieten en te ontspannen in de zon, de natuur en van de bijzondere muziek.
Wil jij leven en zijn vanuit liefde? Ervaar dan zelf de verbinding, de verdieping en de vrijheid die liefde jou en de mensen om je heen geven kan.

Liefde Vieren

Liefde is misschien wel het meest wonderlijke in het leven. Iedereen beleeft en ervaart liefde op een eigen unieke wijze. Vaak is het eenvoudiger om van een ander te houden dan van jezelf. Terwijl houden van jezelf de sleutel is tot het kunnen ervaren van liefde in vrijheid.

Het is mooi om de liefde te vieren op een bijzondere plek, waar je ook gelijkgestemden kunt ontmoeten. Mensen die net als jij of jullie, échte verbinding en verdieping willen voelen, een plek om in je hart te komen, nieuwe mensen ontmoeten, bijzondere ervaringen op doen, genieten en ontspannen in de zon en de natuur!

Voor Wie?

Voor volwassen vanaf 18 jaar tot 99 jaar.

Is dit Festival net als andere Festivals?

Het Festival van Liefde is zoals een innerlijke reis die je voor jezelf maakt en samen delen we onze ervaringen op een spirituele wijze. Liefde is het centrale thema en rondom dit thema worden er verschillende workshops aangeboden waarin jij je verder kan ontwikkelen als mens.

Meer weten? Inschrijven?

Klik op: Festival van Liefde

Geef een reactie