De ochtendwandeling voor (anonieme) helden

Ochtendwandeling voor anonieme helden

Voor ca. 20 helden is er plek voor deelname aan de ochtendwandeling. Zo kun je één op één je verhaal over helen delen. Ook jouw verhaal is belangrijk, want lang niet iedereen durft ‘#metoo’ te roepen. Dat betekent niet dat jouw verhaal er niet toe doet! Ben jij geheeld of goed bezig met helen? Meld je dan aan voor de ochtendwandeling.

Wat gaat er gebeuren?

Al wandelend wordt je geïnterviewd en jouw verhaal wordt door Ivonne (desgewenst anoniem) in een boek verwerkt.  De titel van het boek wordt: ‘(Anonieme) Helden van seksueel misbruik en hun weg naar een gelukkig leven’ en dit boek zal aan alle aanwezigen tijdens de Helden-Awards uitgereikt worden. Er zijn al zes helden opgestaan die geïnterviewd willen worden.

Meld je nu aan!

Wil jij dit ook? Op de overzichtskaart houden we bij welke ochtenden er nog plek is om mee te wandelen. De plaatsen vullen zich snel, dus wacht niet te lang om je aan te melden. Neem contact op via ivonne.windtraveller@gmail.com

‘s middags meewandelen mag altijd! Ook daarvoor kun je je opgeven, zodat we enig idee hebben hoeveel mensen we mogen verwachten.