De #ikluister helden wandeling

Wandelen voor het goede doel

Om een groot gala te organiseren voor alle Helden die zijn aangemeld voor de ‘Hel(d)en van seksueel misbruik Awards’ hebben we geld nodig. We hebben een subsidie-aanvraag lopen, maar afwachten is onze stijl niet. Dus hebben we een plan bedacht!

Hoe het begon

‘Zullen we deze zomer een langeafstandswandeling gaan maken, om sponsoring te werven voor de ‘Hel(d)en van seksueel misbruik Awards’? Dan maken we er een project van. Agnes kent mijn projecten dus ze was niet onmiddellijk enthousiast. Ze hebben de neiging om vooral veel werk te kosten.

Alleen als we een team hebben dat ons steunt!

Eerlijk is eerlijk, Agnes verzet altijd bergen werk aan ‘mijn’ plannen. Ik ben van de grote lijnen en zij is van de details. Dus Agnes zei: ‘Ik vind het best, maar alleen als we een team van mensen hebben die er met hun energie een bijdrage aan leveren’. We stelden een deadline voor het samenstellen van ons team en deden een oproep in mijn nieuwsbrief en op de sociale media.

Positieve response

We krijgen hulp aangeboden. Eerst nog wat voorzichtig ‘wat moet ik dan doen’, maar al vrij snel komen mensen zelf met ideeën, met verrassende aanbiedingen en het team krijgt meer en meer gestalte. We kijken elkaar aan: ‘Nu moeten we het wel echt gaan waarmaken’.

De ‘#ikluister helden wandeling’ krijgt gestalte

Er moet nog veel gebeuren en er is nog alle ruimte om je bij ons ’team’ te voegen, maar we gaan ervoor. Op ‘help de helden’ kun je zien wat er nog nodig is, maar zelf met ideeën komen, wordt ook zeer gewaardeerd. Kijk maar eens op ‘verrassende helden acties’ voor ideeën. Allerlei mensen bieden daar diensten en goederen aan voor het goede doel.

Wil jij ook bijdragen?

Niet iedereen heeft tijd en zin om mee te wandelen, bouwen en organiseren. Dat geeft niet, want naast het helpen, hebben we natuurlijk ook ‘gewoon’ geld nodig. Met het geld kunnen we het ‘Helden Awards Gala’ vormgeven.
Heb je geen tijd maar wel geld? Dan is dat uiterst welkom. Stuur een Whatsapp bericht naar Ivonne: 06-10151617 met daarin het bedrag en de tekst ‘Helden’ en je krijgt een Tikkie waarmee je jouw donatie kunt doen, of stuur een mailtje naar ivonne.windtraveller@ gmail.com en dan stuurt Ivonne d’r rekeningnummer.

Je kunt ook bijdragen door dit bericht zo breed mogelijk te verspreiden!

Deel dit artikel:

1 gedachte op “De #ikluister helden wandeling

  1. Pingback: Jetty Mathurin dagvoorzitster Helden Awards » Hulpverlening na seksueel misbruikHulpverlening na seksueel misbruik

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.