Collette Janssens

Klassiek Homeopaat, ervaringsdeskundige

Ik ben Klassiek Homeopaat, beoefen Germaanse Geneeskunde, EFT Therapeut, Orthomoleculair Therapeut, Voedingsdeskundige met specialisatie Paleo, pijntherapeut en ervaringsdeskundige met veelvuldig seksueel misbruik. Daarnaast ben ik de mama van vier prachtige kinderen en zij zijn op alle gebied mijn bron van inspiratie en doorzettingsvermogen.

Het heeft jaren geduurd eer ik de stap durfde en kon zetten om naar buiten te komen met mijn verhaal en om mijn ervaringen in te zetten om jou te helpen, maar na mijn eigen heling is het nu mijn doel om vrouwen (en mannen) te laten zien dat er leven is ná seksueel misbruik. Dat je daarvóór al een persoon was met waarde en nu eigenlijk alleen nog maar meer waarde en kracht hebt gekregen.

Mensbeeld

Ik geloof in de Natuurwetten, de mens en de natuur. Als Klassiek Homeopaat werk ik sowieso al met de Natuurwetten, maar qua interessegebied verdiep ik mij al jaren in deze materie. Superboeiend vind ik het, dat wat wij onze Mind vertellen ook vaak werkelijkheid wordt en dat is op allerlei gebied, maar ook op genezingsgebied. Wij zijn daadwerkelijk in staat onszelf te genezen en te helen. Mijn mensbeeld is gestoeld op de overtuiging dat wij als mens tot enorme resultaten in staat zijn. Mijn doel is het om de kracht die in elke mens zit, maar zeker in die van misbruikte vrouwen/mannen, volledig tot zijn recht te laten komen en je weer te laten geloven in jezelf. Die keuze heb jij.

Methode

Ik werk als Klassiek Homeopaat ondersteund door Predictive Homeopathie,  Inspiring Homeopathy, Germaanse Geneeskunde, EFT, De Natuurwetten, Paardencoaching en de Engelen. Zijn mijn methoden anders? Jazeker …
Mijn studies zijn van grote waarde, mijn persoonlijke ervaringen nog meer, maar trots ben ik op het door mij persoonlijk ontwikkelde Traject “Yeahhhhh weer een nieuwe dag”, omdat dit een combinatie is van kennis, ervaring en samenwerking met de Spirituele Wereld (zie de informatie bij ‘bijzonderheden’). Een deel van mijn begeleiding vindt via  Zoom/Skype plaats.

Je kunt met mij samenwerken in een 1 op 1 traject. Hierin begeleid ik je wekelijks of twee wekelijks, met de problematiek waar je nu tegenaan loopt. We werken samen aan een vorm, waarbij jij je steeds beter gaat voelen en je pijn vermindert. Na afloop zul je ervaren dat het seksueel misbruik een minder dominante rol in je leven speelt.

Groepssessies hebben dezelfde intentie en in grote lijnen dezelfde basis als bij de 1 op 1 sessies. De input van de andere groepsleden is een extra toevoeging. Ook in deze sessies zijn we actief bezig.

Speciaal geschikt voor deze klachten 

Als homeopaat behandel ik dezelfde klachten als waar iemand voor naar de huisarts gaat, met uitzondering van botbreuken en operaties. Mijn specialisatie zijn de klachten die ontstaan na seksueel misbruik, maar dan vooral die van de langere termijn.
Het misbruik is voorbij, de reguliere hulp is doorlopen, maar dan …

Bijzonderheden

Naast bovenstaande, mooie begeleidingsvormen heb ik een 5 – 6 maanden begeleidingstraject speciaal voor seksueel misbruikte vrouwen. Dit is gemaakt voor vrouwen die na allerlei reguliere therapie, ‘s morgens nog steeds wakker worden met dat onbestemde gevoel. Vrouwen die moeite moeten doen om zin in de dag te creëren. Mijn traject heet dan ook “Yeahhhhh, weer een nieuwe dag”. In dit traject mag je gebruik maken van mijn persoonlijke 1 op 1 begeleiding ondersteund door Klassieke Homeopathie, 2 contactmomenten met ons coachingspaard Ushi en mijn dochter als paardencoach/vertaler, ik deel mijn kennis over de Natuurwetten en leer je werken met onder andere de Wet van de Aantrekking, maar ook Voeding en alles daaromtrent komt aan bod. Daarnaast werken we met allerlei leuke tools zoals Orakelkaartleggingen, Healingen, Readingen en meer, die je helpen om op een andere manier weer de Powervrouw/man te worden die er nog steeds in jou schuilt.

Wat kost het

Dit is afhankelijk van welke therapie gekozen wordt of dat je kiest voor het Traject. Mijn uurprijs voor de verschillende therapieën is € 90,00 en het Traject “Yeahhh weer een nieuwe dag” kost € 1500,00. Mijn behandelingen worden bij een aanvullende verzekering grotendeels vergoed.

Hoe lang duurt het

Afhankelijk van jouw keuze maar de losse therapieën verschillen van een uur tot 2 uur en het Traject is 5 – 6 maanden.

Contactgegevens

Collette Janssens
R.Hom/Registertherapeut BCZ
06-55934429
info@collettejanssens.nl
www.collettejanssens.nl

Kernwoorden: Homeopatie, traumatherapie, ervaringsdeskundigheid, seksueel misbruik, persoonlijke ontwikkeling, leven na seksueel misbruik.