31 juli de ‘#ikluister Helden Wandeling’

Wandeling 11 – 31 juli

Lunchpunt: Vanaf Voorthuizen de Apeldoornsestraat nemen. Na de zijstraat Tolnegenweg ligt de parkeerplaats Harderwijkerkarweg (na ca. 800 m) rechts van de weg

 

 

Eindpunt: Traa 1, Voorthuizen

Wil je op de hoogte blijven van de wandeling?

Stuur een Whatsapp naar Ivonne: 06-10151617 met het verzoek om in de App-groep opgenomen te worden. Je krijgt dan dagelijks een aantal berichten (met foto’s) over de wandeling. Let op: reageer niet binnen de App-groep, anders krijgen mensen te veel berichten.

Wil je meelunchen of meelopen? Heb je vragen?

Heb je geen vervoer of juist een plekje in de auto over? We proberen hierin zoveel mogelijk te faciliteren. Kijk ook eens op onze ‘hulp gezocht’ pagina, wellicht kun je ons ‘s morgens of ‘s avonds op onze plek van bestemming brengen.

Neem dan contact op via ivonne.windtraveller@gmail.com

Wil je financieel bijdragen?

Stuur dan een Whatsapp of SMS naar Ivonne 06-10151617 met daarin het bedrag dat je wil sponsoren en zij stuurt je een Tikkie of, als je geen mobiel bankieren hebt, een rekeningnummer.

Vervoer

Of je nu in de ochtend of in de middag meewandelt, heb er erg in dat je zelf weer naar jouw beginpunt of het ov terugmoet. Soms kan het mogelijk zijn dat je met ons, of iemand anders mee terug zou kunnen rijden, maar dat kunnen we niet van te voren beloven.